30.9 C
Lloret de Mar
Jaume i Oriol Saltor en una actuació

Els germans Saltor obren el Musicava, que arriba a la 8a edició

Ho faran aquest dissabte (12 hores, sala polivalent de la Biblioteca) amb un espectacle titulat 'Saltor Guitar Duo, The Virtuous Brothers'.

Jaume i Oriol Saltor en una actuació

Darreres Notícies

Els germans Oriol i Jaume Saltor inauguren la vuitena edició del Musicava aquest dissabte. Ho faran amb un espectacle titulat Saltor Guitar Duo, The Virtuous Brothers. L’Oriol explica que oferiran tot de peces pròpies, a banda d’un parell de versions.

El guitarrista convida a tothom a assistir al concert, on oferiran un estil acústic que repassa diferents gèneres, com ara el folk, el pop, el blues o el country. L’actuació començarà a les dotze del migdia d’aquest dissabte, a la sala polivalent de la Biblioteca. L’entrada és gratuïta.

El cicle de concerts a la Biblioteca, que s’acompanyen amb una copa de cava, comptarà amb quatre actuacions. A banda de la que ofereixen aquest dissabte els germans Saltor, el 18 de maig pujaran a l’escenari David Montero, Joan Carles Dulsat i Xavier Dotras, en format trio; el 25 de maig, tocaran els artistes Enric Carreras, Josep Soto i Xavier Figuerola; i l’última sessió serà l’1 de juny, amb el Lucas Martínez Project, amb la companyia d’Ashton Sellars.

spot_img

El + Vist