11.2 C
Lloret de Mar

Els infants del casal d’estiu municipal s’ho passen d’allò més bé

És un casal excepcional atesa la situació de pandèmia, però segons els responsables està funcionant molt bé.

Darreres Notícies

Dir als infants que el gel hidroalcohòlic és moc de drac perquè vulguin rentar-se les mans o fer servir un bolígraf que es desinfecta cada vegada per al tradicional joc del mocador són alguns dels recursos que s’han hagut d’empescar els monitors del casal d’estiu municipal aquest any. Un casal excepcional atesa la situació que estem vivint, però que segons els responsables està funcionant molt bé.

A la ràdio ens hi hem acostat i hem passat una estona amb els petits, que asseguren que s’ho passen d’allò més bé. Sobre les mesures que han d’aplicar, les tenen ben interioritzades: la distància de seguretat, rentar-se les mans constantment i, els més grans de sis anys, posar-se la mascareta quan no puguin mantenir distàncies. I què és el coronavirus? Els ho hem preguntat tant els més grans com els més petits sembla que ho tenen molt clar i no dubten a l’hora de respondre.

El director del casal, Óscar Ramos, assegura que els infants han incorporat la realitat del coronavirus a la seva vida quotidiana i s’hi han adaptat bé. Les valoracions per part d’Óscar Ramos són molt positives i creu que les mesures que han adoptat estan funcionant sense problemes.

És cert que els monitors han hagut d’esprémer les idees per poder adaptar les activitats habituals a la nova situació, però el fet de treballar amb grups molt reduïts i tenir dos monitors per a cada grup és molt enriquidor.

Aquest juliol el casal ha comptat amb 180 infants i la previsió per al mes d’agost és mantenir una xifra similar. Recordem que aquest estiu, atesa la situació de pandèmia, només hi ha un únic casal d’estiu municipal a Lloret i els grups, que mai no coincideixen entre ells, estan repartits entre les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent; a més, els grans surten a fer activitats en espais exteriors cada dia.

Infants del casal d'estiu i Òscar Ramos
spot_img

El + Vist