8 C
Lloret de Mar

Els Jocs Emporion arriben aquest cap de setmana a Lloret i arreu de La Selva

La competició, que reuneix 18 activitats repartides en quatre municipis, recupera el seu format habitual.

Una de les proves dels Jocs Emporion de l'any 2015 a Lloret de Mar (Eddy Kelele).
Una de les proves dels Jocs Emporion de l'any 2015 a Lloret de Mar (Eddy Kelele).

Darreres Notícies

Lloret de Mar serà, un any més, una de les seus dels Jocs Emporion, que se celebren a la comarca de La Selva del 13 al 15 de maig. Aquest 2022, l’esdeveniment recupera el format habitual, després que els últims dos anys es va haver d’adaptar, a causa de la Covid-19.

servicios profesionales jimenez

En total, s’han programat divuit activitats en quatre municipis diferents: Lloret, Blanes, Santa Coloma de Farners i Vilobí d’Onyar. La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Lloret, Anna Garcia-Castany, explica que a la vila es practicaran esports com l’atletisme, a través d’unes miniolimpiades, futbol, volei, judo, hoquei i natació.

“El 13 de maig hi haurà unes miniolimpíades, després el dia 14 tindrem activitats de futbol, volei, judo i hoquei, i pel dia 15 es farà natació a la Piscina”

Anna Garcia-Castany

Les jornades s’adrecen principalment a infants, però també hi ha actes lúdics per a gent gran. A més, en aquesta ocasió, els Jocs Emporion comptaran amb el programa d’inclusió social de la Fundació Futbol Club Barcelona.

“No són jocs competitius, són lúdics, i és una bona manera de seguir promocionant l’esport i la vida saludable”

Anna Garcia-Castany

Els Jocs Emporion estan organitzats per la Diputació de Girona, la Generalitat, els consells esportius i els Ajuntaments. Es calcula que, entre totes les activitats que es faran arreu de la comarca de La Selva, hi participaran 6.500 persones.

spot_img

El + Vist