4.2 C
Blanes
Josep Pedrals

‘Els límits del Quim Porta’ és el recital que ha preparat Josep Pedrals per al Lloret Radical Poesia

La sessió es farà aquest dissabte, a les 19:30 hores, a la sala polivalent de la biblioteca, amb l'entrada oberta a tothom.

Josep Pedrals

Darreres Notícies

Aquest dissabte arriba el tercer recital del cicle Lloret Radical Poesia. Després de les actuacions de Carles Rebassa i Dolors Miquel, el poeta convidat per aquesta ocasió és Josep Pedrals, que oferirà la sessió titulada Els límits del Quim Porta.

Josep Pedrals va néixer a Barcelona l’any 1979. Des de fa més de vint anys es dedica a dur la poesia a diferents escenaris, arreu del món. Ha actuat a diversos països europeus com França, Itàlia, Bèlgica o Alemanya, entre altres, i també a diferents continents com Àsia o Amèrica. A més, ha estat premiat en certàmens de recitació, entre els quals destaca el concurs internacional d’Osaka, l’any 2009.

Aquesta serà la tercera jornada del Lloret Radical Poesia, un cicle dedicat al gènere poètic que compta amb la participació de sis rapsodes.

El recital, a càrrec de Josep Pedrals, començarà aquest dissabte, a dos quarts de vuit del vespre, a la sala polivalent de la biblioteca. És un acte obert a tothom.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist