15.9 C
Lloret de Mar

Els Maduixots aixecaran un pilar de 4 en la Diada lloretenca

Serà la primera vegada que actuen en l'11 de Setembre a la vila.

Els Maduixots, en la diada castellera de la Festa Major.
Els Maduixots, en la diada castellera de la Festa Major.

Darreres Notícies

La principal novetat d’aquesta Diada Nacional de Catalunya a Lloret de Mar és l’aixecament d’un pilar amb la colla dels ‘Maduixots‘, l’associació de referència al territori, la qual havia tingut membres de la vila. Són els Castellers de l’Alt Maresme que engloben sis pobles com Calella, Malgrat de Mar, Palafolls, Pineda de Mar, Santa Susanna i Tordera i també de La Selva com Blanes.

servicios profesionales jimenez

Ja els hem tingut a Lloret per la Festa Major, amb la diada castellera, però és el primer cop que els tindrem aquí per l’11 de Setembre. El que oferiran serà un pilar de 4. Marc Ruiz, de la colla castellera de l’Alt Maresme, explica que “és una construcció senzilla, amb una persona a cada pis”.

Els Maduixots, en la diada castellera del 2022.
El pilar dels ‘Maduixots’ de la diada castellera del 2019 a Lloret de Mar.

L’aixecament del pilar de 4 serà aquest diumenge, amb la colla castellera dels Maduixots, que portarà cap a una 20a de persones. L’activitat, prevista a les 12 del migdia, s’acompanyarà del ‘Cant dels Segadors’.

A banda d’oferir aquest pilar a Lloret, la colla castellera participarà a principis d’octubre al concurs de Tarragona, una de les trobades de referència per al món casteller.

spot_img

El + Vist