24.1 C
Lloret de Mar
Lluís Soler (Fundació Jacint Verdaguer)

Els poemes de Verdaguer, Rodoreda i Carner, al Lloret Radical Poesia

Lluís Soler, Anna Maluquer i Josep Pedrals són alguns dels rapsodes convidats en aquesta tercera edició, que s'engloba en els actes de la Capital de la Cultura Catalana.

Lluís Soler (Fundació Jacint Verdaguer)

Darreres Notícies

Dins dels actes de la Capital de la Cultura Catalana, aquest any tindrem una nova edició del cicle Lloret Radical Poesia.

El cicle començarà l’1 d’abril i s’allargarà fins al 10 de juny, quan es farà una gran cloenda al Teatre. La resta de recitals es faran a la sala polivalent de la Casa de la Cultura, tal com ha detallat el regidor de la Biblioteca, Xavi Flores.

“El cicle Lloret Radical Poesia celebra la seva tercera edició i estem convençuts que serà un èxit rotund com ho han estat les dues edicions anteriors”

Xavi Flores

Els poemes de Mercè Rodoreda, Maria Mercè Marçal i Antònia Salvà inauguraran la temporada l’1 d’abril amb la veu d’Anna Maluquer, sòcia d’honor de la Societat Verdaguer i “una de les veus més importants com a rapsode del país”, segons Neus Dalmau, presidenta del LEAD, que també avança que Lluís Soler serà a Lloret el 15 d’abril per recitar Canigó.

“Lluís Soler és un actoràs que té una veu impressionant i vindrà a recitar-nos el Canigó, que tindrem l’oportunitat de sentir-lo a Lloret i serà important perquè fa temps que no el recita”

Neus Dalmau

El cicle seguirà amb Josep Pedrals, que recitarà Josep Carner, que va ser a Lloret i va deixar obres com els Goigs a Santa Cristina. Serà el 29 d’abril. Finalment, el 13 de maig, l’últim recital abans de la cloenda el farà Núria Candela, amb poemes d’Antònia Vicens.

“La il·lustra Núria Candela recitarà els versos de l’Antònia Vicens, Premi d’Honor de les Lletres Catalanes, que volia venir personalment, però per salut no ha pogut”

Neus Dalmau

El gran acte de cloenda arribarà el 10 de juny al Teatre, amb Neus Dalmau recitant Pierre Louys i Gérard D’Ouville (Marie de Régnier), la flautista Fedra Borràs i la pianista Mercè Hervada. Plegades, oferiran Les cançons de Bilitis.

Totes les sessions cauran en dissabte. Les de la Casa de la Cultura començaran a dos quarts de vuit del vespre, mentre que la cloenda al Teatre es farà a partir de dos quarts de nou.

spot_img

El + Vist