20.6 C
Lloret de Mar
Premis Climent Guitart

Els Premis Climent Guitart arriben a la 5a edició per reconèixer la tasca de persones, empreses i entitats

Hi ha quatre categories: la formació, l'emprenedoria, la solidaritat i la música. La gala és aquest vespre (20.30 hores) a l'Hotel Guitart Central Park Aqua Resort.

Premis Climent Guitart

Darreres Notícies

Lloret de Mar, present en el FITUR menys internacional per la pandèmia

A partir d'aquest dimecres, hi promocionarà “la seva àmplia oferta i les novetats d’aquest estiu”. Un moment que, sens dubte, s’espera que sigui clau en la recuperació del turisme a la destinació.

S’obren les preinscripcions dels casals d’estiu municipals

Es duran a terme a les escoles Pompeu Fabra i Pere Torrent, per a infants nascuts entre el 2009 i 2017.

Lloret de Mar, seu de l’Institut de Creativitat, Tecnologia i Ètica per al sector Turístic

Es tracta d’un projecte que combina formació, digitalització, ètica turística, qualitat i la innovació, amb projectes enfocats a l’àmbit nacional i també internacional.

125 persones gaudeixen a Lloret del Dia Internacional dels Museus

Van aprofitar les jornades de portes obertes al Museu del Mar i a Can Saragossa, a més d'una visita guiada gratuïta.

La piscina acull el Campionat d’Espanya de Natació adaptada

Serà aquest cap de setmana, amb 250 esportistes en edat escolar amb i sense discapacitat. Provenen de 17 comunitats autònomes.

Els Premis Climent Guitart s’entregaran aquesta nit en una gran gala que es farà, com sempre, a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort. Els guardons, creats el 2015, els atorga la Fundació Climent Guitart, que reconeix la tasca de persones, empreses, associacions o entitats en diferents àmbits: la formació, l’emprenedoria, la solidaritat i la música.

La presidenta de l’entitat, Cristina Cabañas, ha avançat que el Premi a la Formació en Turisme i Hostaleria, per a l’estudiant amb millor nota del Cicle Formatiu d’Hostaleria i Turisme de l’Institut Coll i Rodés, recau aquest any en Raúl Lopera. La resta de guardons es revelaran aquest vespre, quan es faci l’entrega oficial.

Cal destacar que cada any la recaptació que s’aconsegueix amb el sopar es destina a l’entitat premiada l’any anterior en la categoria de Solidaritat, que reconeix els projectes benèfics. Per això aquest any els diners que es recullin es destinaran a Aspronis.

La formació, l’emprenedoria, la solidaritat i la música són, precisament, quatre aspectes que van definir la vida professional i personal de Climent Guitart. La gala es farà aquesta nit, a partir de dos quarts de nou, a l’Hotel Guitart Central Park Aqua Resort.

- Publicitat -

El + Vist

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.