7.4 C
Lloret de Mar

Els veïns del nucli antic creen un concurs de pintura per a adults

El duran a terme per la Festa Major i s'haurà de pintar un dels balcons que hi haurà guarnits en el concurs que també organitza l'associació de veïns.

Cartell
Cartell

Darreres Notícies

El concurs BalcOh!, organitzat per l’associació de veïns del nucli antic amb motiu de la Festa Major de Santa Cristina, arriba a la tercera edició amb una novetat: aquest any s’ha creat un concurs de pintura per a adults. Diferenciarà dues categories: una de pintura ràpida per fer a la plaça de l’església i una de més elaborada que els participants podran fer a casa. Ho ha detallat el president de l’entitat, Jordi Pérez.

servicios profesionales jimenez

A més, es manté la categoria infantil, que permetrà participar al concurs a tots els nens el dia 25, també a la plaça de l’església. Aquell mateix dia, es farà l’entrega de premis de tots els concursos.

Pel que fa a la guarnició dels balcons, com cada any, es dóna llibertat als participants, amb l’únic requisit que el balcó que es decori ha d’estar ubicat al nucli antic. Hi haurà premi per als tres millors balcons.

Les persones interessades en participar-hi, han de saber que el balcó ha d’estar decorat del 20 al 26 de juliol i que poden fer la inscripció a través de la pàgina web de l’associació o bé a la taula informativa que muntaran a la plaça de l’església els dies 10, 14 i 17.

spot_img

El + Vist