24.8 C
Lloret de Mar
Emma Stratton amb el piano

Emma Stratton inaugura el cicle Nits de Piano dels Amics de la Música

El concert es farà avui dijous a les 21:30 hores a la sala d'assaig número 1 del teatre municipal.

Emma Stratton amb el piano

Darreres Notícies

La jove Emma Stratton, de 19 anys i veïna de Pals, inaugura el cicle Nits de Piano aquesta nit. L’organitza l’associació Amics de la Música a la sala d’assaig número 1 del teatre municipal amb la finalitat, com sempre, de recaptar diners per a la restauració de l’orgue de la parròquia, a banda d’acostar la música a la població. 

Emma Stratton oferirà un repertori variat que inclourà les obres que ha estudiat aquest any, en el seu primer curs a l’ESMUC, l’Escola Superior de Música de Catalunya.

L’any 2015 va ser guardonada amb el segon premi d’interpretació musical del Conservatori Isaac Albéniz de Girona. A més, l’any passat va obtenir la beca “Ferrer Salat” per a joves promeses i va rebre el segon premi al Concurs de Joves Intèrprets de piano de Catalunya. Tot i que se la considera una jove promesa del panorama musical, Emma Stratton és modesta i assegura que treballa molt dur cada dia. La seva carrera va començar als sis anys.

La primera sessió de les Nits de Piano, a càrrec d’Emma Stratton, és aquesta nit, a partir de dos quarts de deu, a la sala d’assaig número 1 del teatre. El preu de les entrades és de 10 euros, a benefici de la restauració de l’orgue de la Parròquia de Lloret. Pels jubilats i els estudiants hi ha descompte i el tiquet val 7 euros.

spot_img

El + Vist