13.1 C
Lloret de Mar
Façana de l'Ajuntament

Es crea un ajut directe a persones i famílies desfavorides de Lloret per la Covid-19

Tota la informació es troba disponible a la seu electrònica del web de l’Ajuntament.

Façana de l'Ajuntament

Darreres Notícies

L’Ajuntament de Lloret oferirà suport econòmic als veïns afectats per la Covid-19. Es tracta d’una ajuda destinada a persones i famílies empadronades a la vila que es troben en una situació econòmica desfavorida, a causa de la pandèmia.

Especialment, es vol ajudar les famílies amb infants al seu càrrec i persones que hagin perdut la feina o que s’hagin vist afectades per un ERTO. Entre els requisits que es necessiten per accedir als ajuts –que es poden consultar al web de l’Ajuntament-, cada unitat familiar haurà d’acreditar la reducció dels ingressos mensuals que hagi patit en el període febrer-maig.

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, assenyala que és una prestació directa, que s’atorga en funció dels ingressos i les necessitats. Adreçada “a qui no pot treballar per la Covid, no té atur ni cap altre ajuda…. l’Ajuntament no pot deixar enrere a ningú“. Dulsat afegeix que no descarten ampliar la partida prevista.

L’import de l’ajut, que es percebrà cada mes durant quatre mesos, variarà en funció de les persones que composin la unitat familiar. Les aportacions aniran des dels 100 als 225 euros mensuals.

El període de sol·licituds està obert des d’aquesta setmana i hi ha temps de presentar la petició fins al 14 de setembre. Tota la informació es troba disponible a la seu electrònica del web de l’Ajuntament, en l’apartat de convocatòries d’ajuts i subvencions.

spot_img

El + Vist