19.2 C
Lloret de Mar
Sardana a la plaça Pere Torrent, en una edició passada

Es dobla la participació al concurs de colles sardanistes de Lloret

Aquest diumenge, Lloret acull una nova edició del concurs de sardanes que tradicionalment s’organitzava a la vila per la Diada de Catalunya. Com que en els últims anys s’han organitzat tantes manifestacions importants, els organitzadors han decidit canviar la data i aquest any es farà el dia 7. De les 16 colles de l’any passat, […]

Sardana a la plaça Pere Torrent, en una edició passada

Darreres Notícies

Aquest diumenge, Lloret acull una nova edició del concurs de sardanes que tradicionalment s’organitzava a la vila per la Diada de Catalunya. Com que en els últims anys s’han organitzat tantes manifestacions importants, els organitzadors han decidit canviar la data i aquest any es farà el dia 7.

De les 16 colles de l’any passat, s’ha passat a 31. Un èxit, segons el regidor de Cultura, Arseni Frigola, que coincideix amb l’agrupació de Colles Sardanistes de les comarques gironines en què Lloret és un lloc idoni per organitzar aquest certamen, ja que es promociona la dansa tradicional de Catalunya a visitants d’arreu.

El concurs es farà aquest diumenge, a les sis de la tarda a la plaça Pere Torrent. Hi participaran totes les categories, des d’alevins fins a veterans, i la prova comptarà amb el campionat territorial de les comarques gironines i els campionats de Catalunya juvenil i de colles grans. La cobla convidada és la Contemporània.

spot_img

El + Vist