10.4 C
Lloret de Mar
Pistes de tennis, avui amb alumnes

Es posen en marxa les noves pistes de pàdel i tennis, al costat de la piscina

L'equipament ja s'ha obert al públic i un dels principals usuaris serà el Club Tennis Lloret.

Pistes de tennis, avui amb alumnes

Darreres Notícies

Avui s’han posat en funcionament les pistes de pàdel i tennis. Tot i que les obres no estan acabades en la seva totalitat i queden uns petits detalls, aquests nous equipaments ja es troben preparats per al seu ús, tant per a particulars com pels membres del Club Tennis Lloret.

Recordem que es troben situades al costat de la Piscina Municipal i que són 10 pistes: sis de pàdel, tres de tennis, amb terra batuda, i una multiesportiva. La regidora d’Esports, Anna García-Castany, es mostra satisfeta per la posada en marxa d’aquesta nova instal·lació, que considera que “ajudarà a potenciar la modalitat de raqueta a Lloret”.

La gestió de les pistes anirà a càrrec de la Piscina Municipal. El director, Ricard Salinas, explica que “les obres just acaben, falten alguns detalls però s’acabaran més endavant”. Hi haurà diferents quotes, que s’aniran anunciant en els pròxims dies. La intenció és que els abonats de la Piscina puguin tenir descomptes. A més, en els preus també es diferenciarà la franja horària dels matins amb la de les tardes.

Les noves pistes de pàdel i tennis

Un dels usuaris d’aquestes instal·lacions serà el Club Tennis Lloret. L’entitat ha arribat a un acord amb l’Ajuntament i la Piscina per a la cessió d’una part dels equipaments. En concret, seran dues pistes de tennis, la multiesportiva i una de pàdel. Cristian Martínez, director del Club Tennis Lloret, destaca que puguin comptar amb pistes de terra batuda. Considera que “la comoditat del joc en aquesta superfície és espectacular”.

El nou Club Tenis Lloret compta amb més de 200 alumnes en les categories benjamí, infantil, juvenil i sènior. Actualment, té dues pistes de superfície ràpida a l’Hotel Surf Mar, que continuaran mantenint tot i aquest acord amb la Piscina. Un altre dels directors de l’entitat, Fernando Alejo, considera que el trasllat a les instal·lacions suposa “una nova etapa”.

La previsió del club és arribar als 300 participants a finals d’aquest any i es marquen l’objectiu de convertir-se en “la plataforma esportiva més potent” de la vila en les pròximes temporades. De moment, seguiran amb l’escola d’estiu i també preparen un nou projecte amb la intenció de crear una escola de pàdel.

spot_img

El + Vist