5.6 C
Lloret de Mar
Júdit Sánchez i Eva Ramos, als estudis de la ràdio

Es presenta el conte ‘I jo… què puc fer?’ sobre la mort i el dol, aquest dissabte a Lloret

Júdit Sánchez ha escrit el conte i Eva Ramos n'ha fet els dibuixos.

Júdit Sánchez i Eva Ramos, als estudis de la ràdio

Darreres Notícies

Aquest dissabte al matí es presenta a Lloret el conte I jo… què puc fer?, que parla sobre la mort i el dol. És el resultat del talent de dues lloretenques: Júdit Sánchez, que l’ha ideat i escrit, i Eva Ramos, que n’ha fet les il·lustracions.

Júdit Sánchez és mestra a l’escola Ángels Alemany; ella mateixa explica que el curs passat va trobar-se amb una alumna que tenia el pare molt malalt i no va trobar material per poder ajudar-la a afrontar la situació. Així doncs, va decidir crear ella mateixa aquest material.

Els dibuixos del conte són d’una altra lloretenca, la il·lustradora Eva Ramos, que de seguida va acceptar participar en el projecte.

Segons Júdit Sánchez, l’obra s’adreça a qualsevol persona que hagi viscut de prop la mort d’un ésser estimat, tant si es tracta d’una persona o bé d’un animal de companyia. En el cas del conte I jo… què puc fer?, la protagonista és una nena molt preocupada perquè la seva germana petita està molt malalta i s’acabarà morint.

Tot i ser un conte amb il·lustracions, és apte per a tothom, tant infants com adults. Val 10 euros i només es pot comprar a través de la seva autora, a qui es pot contactar a través de l’Instagram @sanchezromerojudit o del correu electrònic juditsanchezromero@gmail.com.

La presentació es farà aquest dissabte, a les onze del matí, a l’Espai Àgora, al carrer Sant Carles, número 4, de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist