16 C
Lloret de Mar
Un DNI de mostra

Es prorroguen els DNI i carnet de conduir caducats, a causa del coronavirus

Són dubtes que han expressat veïns al Centre Mèdic Loreto.

Un DNI de mostra

Darreres Notícies

Josep Pérez, veí de Lloret, denuncia que pateix homofòbia de manera reiterada

Fa 20 anys que conviu amb el mateix home, amb qui està casat, i assegura que fins ara no havien tingut mai cap problema. Des de fa uns anys, però, té uns veïns que l'agredeixen per la seva condició sexual.

‘I tu, què hi veus?’, el vídeo amb motiu del Dia Contra l’Homofòbia

L'Ajuntament commemora el 17 de maig amb aquest vídeo de Meraki Films i ha preparat un acte, diumenge al Teatre, amb una taula d'experiències i una performance de La Caravana de les Arts, entre altres coses.

‘Compra responsable, compra sostenible’ per commemorar la Setmana Internacional dels Mercats

La Xarxa de mercats sedentaris, entre els quals hi ha el de Lloret, organitza un any més la campanya 'Estimo el meu mercat' centrada en la compra sostenible i de proximitat.

L’alumnat dels cursos municipals exposa els seus treballs fets telemàticament durant la pandèmia

Són els alumnes del Casal Municipal de la Gent Gran i dels Centres Cívics, que inauguren l'exposició demà i es podrà visitar fins al 28 de maig, a la Casa de la Cultura.

El lloretenc José García és el conserge a ‘Moebius’, la nova sèrie de TV3

El thriller psicològic, protagonitzar per Aida Oset i dirigit per Eduard Cortés, s'estrena aquesta nit, a les 22.05, amb un doble episodi.

A causa de l’estat d’alarma pel coronavirus i la limitació de moviments, l’Estat espanyol va anunciar que la caducitat dels DNI està suspesa. En el sentit que els documents nacionals d’identitat que caduquin aquest 2020 queden exempts de ser renovats fins el març del 2021. Per tant, tot i caducar enguany, són vàlids fins a l’any que ve.

També s’aplica una pròrroga amb altres carnets, com el permís de conduir o les revisions mèdiques per a la tinença d’animals perillosos o d’armes. Tot plegat són dubtes habituals que veïns de Lloret han plantejat aquests dies de confinament al Centre Mèdic Loreto, segons el seu responsable, Fèlix Amaro.

Fèlix Amaro explica que, arran de l’estat d’alarma, els van prohibir fer revisions mèdiques per renovar diferents carnets així com l’atenció presencial als usuaris del servei de psicologia infantil i juvenil. Per això, el Centre Mèdic Loreto ha fet un ERTO.

Centro Médico Loret de Lloret de Mar

Durant aquest temps, en Fèlix manté el seguiment telefònic dels seus pacients, els quals –diu- porten millor el confinament del que pensava. I pel que al centre mèdic Loreto s’està preparant, amb mampares i altres elements de protecció, per quan puguin tornar a obrir les portes.

- Publicitat -

El + Vist

S’obre la preinscripció a les llars d’infants municipals de Lloret

La convocatòria per a Els Pops i La Lola Anglada s'adreça a famílies amb infants nascuts els anys 2019 i 2020.