4.2 C
Blanes
Estand de Lloret a la fira de ciclisme Sea Otter Europe

Es reactiva la promoció del turisme esportiu a Lloret de Mar

Després de participar a la fira Sea Otter Europe i rebre la visita d’operadors especialitzats, es posa en marxa una campanya publicitària per als mercats de proximitat.

Estand de Lloret a la fira de ciclisme Sea Otter Europe

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha reactivat la seva activitat per promocionar el producte de turisme esportiu. Dies enrere, la destinació va ser present en la cinquena edició de la fira ciclista Sea Otter Europe, celebrada a Girona, amb 45.000 visitants.

Des de Lloret Turisme, es valora de manera molt positiva la presència en aquest esdeveniment.

A banda, relacionat també amb el producte cicloturista, l’entitat va participar durant el mes passat en una acció virtual de l’Agència Catalana de Turisme, que va servir per conèixer l’especialització d’Eslovènia en aquest àmbit.

Eli Keegan, gerent de Lloret Turisme, argumenta que la importància del turisme esportiu ve donada per la “temporalitat, amb activitat tant a l’hivern com a la primavera o tardor, a més del perfil dels visitants”.

https://twitter.com/lloretturisme/status/1443201410514960384?s=20

La promoció internacional va seguir la setmana passada amb la visita de dos operadors de viatges especialitzats en turisme esportiu d’Irlanda i Suècia. Van venir a Lloret en un viatge de familiarització, per visitar les instal·lacions esportives municipals i conèixer de primera mà l’oferta especialitzada de la destinació.

A més, per complementar aquestes accions promocionals i incentivar la recuperació del turisme esportiu al municipi, Lloret Turisme posarà en marxa, en breu, una campanya publicitària adreçada als mercats espanyol i francès.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist