26.4 C
Lloret de Mar
Entrada al castell d'en Plaja.

Esgotades en un dia les entrades per visitar el Castell d’en Plaja

També han quedat exhaurides les places per veure les dues visites teatralitzades 'L'últim daiquirí' que es faran a la plaça del castell.

Entrada al castell d'en Plaja.

Darreres Notícies

En un dia s’han esgotat totes les entrades per visitar el Castell d’en Plaja, una de les icones del paisatge de Lloret de Mar. L’interés dels veïns és “evident” per poder entrar en aquest edifici d’estil neogòtic militar, de propietat privada, situat a l’extrem nord de la platja gran, a Sa Caleta, segons exposa el regidor Xavi Flores.

Igual que en l’anterior i primera convocatòria, les prop de 900 entrades han volat. Una prova són les cues que hi havia ahir per reservar la plaça al Museu del Mar.

Cues per reservar plaça per visitar el Castell d'en Plaja.
Cues per reservar plaça per visitar el Castell d’en Plaja.

Les visites es duran a terme la setmana que ve, del 16 al 22 d’agost, en format reduït. En grups de 20 persones, tant al matí com a la tarda. Els acompanyaran els guies del Castell d’en Plaja. Una és la Marta Dorca, que explica que els visitants sempre queden sorpresos en entrar al recinte i prendre la perspectiva des de dins. L’edifici va ser construït a partir de 1935 per l’industrial Narcís Plaja, com a xalet d’estiueig.

https://twitter.com/amarguracultura/status/1425486509575180299?s=20

La novetat d’aquesta segona tanda d’estades al Castell d’en Plaja és que incorporen la visita teatralitzada “L’últim daiquirí”. Serà els dies 21 d’agost i 4 de setembre, en què totes les places també han quedat esgotades.

spot_img

El + Vist