9.1 C
Lloret de Mar
Cartell de l'activitat

Estimem Lloret organitza una neteja a diferents punts del municipi per conscienciar la població

Es farà diumenge 20 d'octubre, sota el nom de 'The Walklean Day'.

Cartell de l'activitat

Darreres Notícies

Una neteja en diferents punts de Lloret amb la col·laboració de la ciutadania. Aquesta és la proposta que fa Estimem Lloret per al diumenge 20 d’octubre, sota el nom de The Walklean Day.

Un dels representants de l’entitat, Joan Hernández, explica que l’objectiu és conscienciar tant els veïns com els visitants. Per tant, la jornada consistirà en una recollida de residus per mantenir l’entorn natural en bones condicions. Per arribar al màxim de llocs possible, es fan dues convocatòries diferents: una davant de l’Ajuntament i l’altra davant de la Font de la Kaikuta.

En el primer cas, s’adreça a un públic familiar, ja que es faran jocs mentre dura la neteja de la sorra de la platja. Per als que es trobin a la Kaikuta, s’hauran de dividir en tres grups: un anirà al Turó d’en Buch, un altre al bosc de Sant Quirze i el tercer a l’inici de la riera, a l’alçada del Supermercat Aldi. La brossa que s’espera trobar és diferent a cada zona.

La jornada acabarà amb la concentració de tots els participants a la Font de la Kaikuta, on s’oferirà un vermut popular i hi haurà inflables i activitats variades, a banda d’una exposició de la Generalitat sobre matèria orgànica. Tot i que és una activitat gratuïta, qui hi vulgui participar cal que s’inscrigui a la pàgina web d’Estimem Lloret.

Concentració del 2011 (Estimem Lloret)

Estimem Lloret és una associació formada per un grup de veïns que vol treballar en positiu en diferents àmbits que afecten a la vila. Per conèixer més a fons l’entitat, es poden consultar els seus comptes de Facebook i Instagram.

spot_img

El + Vist