13.7 C
Blanes
Evarist March, ensenyant les propietats de les plantes.

Evarist March, el botànic del Celler de Can Roca, fa una sortida a Lloret de Mar

Farà una activitat amb caiac pel litoral de la vila, a fi d’identificar les algues i altres plantes marines que es poden fer servir a la cuina.

Evarist March, ensenyant les propietats de les plantes.

Darreres Notícies

Evarist March -biòleg, botànic del Celler de Can Roca i especialista en activitats d’ecoturisme– serà aquest dissabte, 10 de juliol, a Lloret de Mar. Farà una sortida amb caiac pel litoral de la vila, a fi d’identificar les algues i altres plantes marines que es poden fer servir a la cuina.

La sortida -que inclourà dos periodistes de la revista National Geographic– la fa amb la col·laboració de l’empresa Kayak Adventure, situada a Cala Canyelles.

Sortida amb Kayak Adventure
Sortida amb Kayak Adventure

El seu responsable és en Narcís Fors, que assenyala que és el primer cop que fan una sortida amb un expert en botànica com Evarist March. I que li fa molta il·lusió.

La sortida, apta per a tots els públics, està prevista aquest dissabte, a la tarda, a partir de les 16.30h. En cas que faci massa vent, el recorregut es farà per terra.

Algues recollides per Evarist March
Algues recollides per Evarist March

La gent interessada en aquesta activitat tan especial s’ha de posar en contacte amb l’empresa d’Evarist March ([email protected]).

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist