22.6 C
Lloret de Mar

Exhibició de natació sincronitzada, aquest dissabte a la piscina olímpica de Lloret de Mar

La farà el CN Granollers, que ve a entrenar a porta tancada i, per acabar, farà l'exhibició. Entre les nedadores hi ha la lloretenca Mireia Hernández, que també farà una exhibició en solitari.

Equip Júnior del CN Granollers
Equip Júnior del CN Granollers

Darreres Notícies

La lloretenca Mireia Hernández, membre del Club Natació Granollers, farà una exhibició de natació sincronitzada aquest dissabte a la piscina olímpica de Lloret. De fet, en farà dues: una amb el seu equip i una altra ella sola.

Ella mateixa ha explicat que el club ve a Lloret per preparar el campionat de Catalunya de principis de març i el Campionat d’Espanya de finals de març. Primer faran un entrenament a porta tancada, de sis a vuit, i a tres quarts de nou oferiran les exhibicions obertes al públic.

La Mireia Hernández té 15 anys i viu al centre d’alt rendiment Blume de Barcelona. Com a esportista d’elit, està becada per un any a la piscina municipal de Lloret. El seu dia a dia reconeix que és molt dur per combinar entrenaments i estudis.

El grup de natació sincronitzada de la Mireia Hernández va obtenir l’any passat el títol de campiones d’Espanya en la modalitat d’Equip Tècnic. Ella competeix a la categoria júnior. Prepararan la final a la piscina lloretenca fins a 5 equips: 2 alevins, 2 d’infantils i un de júnior. El Club Natació Granollers entrena en una piscina de 25 metres, però per posar-se en una situació real de competició han decidit venir a la piscina de mides olímpiques de Lloret.

spot_img

El + Vist