4.2 C
Blanes

Èxit a la primera edició de la neteja popular ‘The Walklean Day’ organitzada per Estimem Lloret

S'han recollit 36 ampolles plenes de burilles, una 50a de bosses d'escombraries amb tot tipus de residus i diversos sacs d'obra amb objectes voluminosos.

Darreres Notícies

La jornada de neteja popular, feta ahir a Lloret de Mar amb el nom de The Walklean Day, ha estat tot un èxit.

Els participants a la Font de la Kaikuta (Ajuntament de Lloret de Mar)

Amb un ambient festiu i amb força famílies i gent jove, la iniciativa ha permès recollir 36 ampolles plenes de burilles a la platja, una 50a de bosses d’escombraries amb tot tipus de residus, a més d’uns quants sacs d’obra amb objectes voluminosos com una tele antiga, un matalàs, bidons, rajoles, cadires, un carretó de supermercat, la matrícula d’un cotxe o bé les restes d’una bicicleta.

Joan Hernández, de l’associació Estimem Lloret, en fa una valoració molt bona. Una altra de les organitzadores, Vereda López, posa de relleu l’ambient de la jornada, que a més de netejar de residus Lloret ha permès potenciar la cohesió de poble.

Un dels moments de la neteja (NRLL)

La neteja s’ha concentrat en quatre indrets: a la platja de Lloret, al bosc del Turó d’en Buc, al principi de la riera i als voltants de l’ermita de Sant Quirze. Per animar els més petits a recollir burilles de la sorra, s’ha fet una competició a veure quin equip en reunia més a dins d’ampolles de plàstic. Hem parlat amb l’equip guanyador., a qui podeu escoltar en l’àudio adjunt.

La neteja ha sumat persones de totes les edats, que estan conscienciades i volen conscienciar els altres. La neteja ciutadana s’ha fet aquest diumenge al matí al llarg de dues hores.

En acabar, tots els voluntaris s’han reunit a la Font de la Kaikuta, on han fet una festa amb jocs infantils, els gegants, una exposició, la presència dels Agents Rurals i del departament de Medi Ambient, que regalava contenidors de brossa orgànica, cendrers per a la platja i embuts de reciclar oli domèstic.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist