13.9 C
Lloret de Mar
Cobla Foment del Montgrí

Foment del Montgrí és la cobla de l’audició de Sardanes a la Fresca d’aquesta setmana

Com és habitual, l'audició es farà a les 22 hores a la plaça de la Vila.

Cobla Foment del Montgrí

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Aquest dissabte hi ha una nova audició del cicle Sardanes a la fresca, que celebra aquest estiu la 93a edició. La sessió anirà a càrrec de la cobla Foment del Montgrí, que tocarà amb onze músics.

L’audició s’iniciarà amb dues peces de concert, per escoltar: “Roses del Brull”, de Joaquim Serra; i “Ullets blaus”, de Josep Cassú. Després, com és habitual, arribaran cinc sardanes per ballar: “El Pere de Santa Maria”, de Galdric Vicens; “L’Antoni i la Montserrat”, de Ricard Viladesau; “Que ballin els àngels”, de René Picamal; “Ginesta florida”, de Jordi León; i “A l’ombra de la rectoria”, de Joan Lluís Moraleda. Jaume Font, representant de la cobla, explica que intenten combinar autors clàssics i moderns a totes les seves actuacions.

La majoria de cobles convidades a Lloret coincideixen en valorar de manera positiva el format que hi ha a les audicions que es fan a la vila, amb dues peces de concert i cinc per ballar. Per a la cobla Foment del Montgrí també és una iniciativa molt encertada.

L’audició, amb la cobla Foment del Montgrí, es farà aquest dissabte, a les deu de la nit, a la plaça de la vila.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.