Dijous, 25 febrer 2021
9.1 C
Lloret de Mar
Un carrer del nucli antic

Força Lloret troba urgent un pla de revitalització del nucli antic

A través d’una moció, el grup demana que es redacti aquest pla de manera urgent, ja que la millora del nucli antic és una demanda històrica que molts partits portaven als seus programes electorals.

Un carrer del nucli antic

Darreres Notícies

Emilce Prida, Laia Urpí i Adriana Daniela Dan, guanyadores del concurs de fotografia comunitària

La primera imatge mostra El Puntet, des de lluny, en blanc i negre; la segona, una posta de sol des de Can Xardó; i la tercera, el detall d'una flor lila.

L’Obreria organitzarà dos Balls de Plaça el 24 de juliol, perquè també puguin ballar les Obreres del 2020

Ho ha anunciat l'Obrer Major coincidint amb la celebració de l'Aplec dels Perdons aquest proper diumenge, que es farà només amb els actes litúrgics.

El CDA ha pogut atendre l’increment d’usuaris, que s’han triplicat per la pandèmia

De moment, el Centre de Distribució d'Aliments segueix funcionant al Pavelló Municipal d'Esports, però ja queda poc per traslladar-lo al centre del municipi.

Força Lloret demana que es convoqui una nova convocatòria per sol·licitar beques menjador

La formació critica la "mala gestió" que s'ha fet d'aquestes ajudes i reclama, també, que es paguin amb retroactivitat des de l'octubre. L'Ajuntament assegura que ho està estudiant.

Meraki Films roda el seu nou curtmetratge al Puntet durant tot un cap de setmana

Una vintena de persones especialistes en tots els àmbits han col·laborar en fer realitat el curt 'MOLLY. The Strange Life of A Contemporary Artist', de Greoor Macoli.

Força Lloret demana a l’Ajuntament la redacció d’un pla de millora i revitalització del nucli antic de Lloret de Mar.

Ho fa a través d’una moció que es debatrà al ple d’aquesta tarda i que posa de relleu que es tracta d’una demanda històrica de la desapareguda associació de veïns del nucli antic. La potaveu, Lluïsa Baltrons, recorda que en campanya electoral molts partits portaven en els seus programes la millora d’aquesta zona i creu que el pla s’hauria d’impulsar de manera urgent. L’objectiu és posar en valor el nucli antic i recuperar-ne la identitat.

terra carrernucli antic setembre 2020
L’estat del terra d’un carrer del nucli antic (NRLL)

La moció recorda que el seminari d’urbanistes també va concloure que calia una rehabilitació del centre del municipi per convertir-lo en un lloc habitable i agradable, tant per als veïns com per als turistes.

La moció també preveu que el pla inclogui un calendari de les actuacions a realitzar i que es creï una comissió de seguiment que determini, entre altres coses, la prioritat de les diferents actuacions i que vetlli perquè s’hi destini la dotació econòmica necessària.

D’altra banda, Força Lloret també presenta un prec al ple d’aquesta tarda en què demana que es facin cursos de formació per utilitzar el certificat digital.

Una demanda que arriba en un moment en què l’Ajunatment està fomentant molt l’atenció telemàtica als ciutadans, però segons Baltrons hi ha molts veïns que encara no saben fer ús d’aquest certificat. Una eina que els pot facilitar molt alguns tràmits i els pot permetre evitar les cues presencials

Força Lloret afegeix que l’Idcat, o certificat digital, permet accedir a molts tràmits municipals, però també d’àmbit comarcal.

En aquesta ocasió, el podreu seguir a través del Facebook Live de Nova Ràdio Lloret, ja que la qualitat del so impedeix poder-lo retransmetre a través del canal convencional de l’FM ni a través de la pàgina web de l’emissora. Tot i així, un cop acabada la sessió, sí que es podran recuperar els diferents punts a través del nostre portal web.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

L’Iron, d’un any i mig, l’última incorporació de la Unitat Canina de la policia

Ara mateix la formen 4 gossos: tres femelles –la Maya, Mia i Luna- a les quals s’hi ha sumat l’Iron. La seva propietària el va recollir d’una protectora quan era ben petit.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.