Dijous, 29 octubre 2020
10.5 C
Lloret de Mar
Un carrer del nucli antic

Força Lloret troba urgent un pla de revitalització del nucli antic

A través d’una moció, el grup demana que es redacti aquest pla de manera urgent, ja que la millora del nucli antic és una demanda històrica que molts partits portaven als seus programes electorals.

Un carrer del nucli antic

Darreres Notícies

L’Ajuntament signa un conveni amb Pas a Pas per atorgar-li 9.000 euros

Es tracta d'un conveni que se signa anualment per ajudar a l'entitat a impulsar projectes per afavorir la inclusió d'infants que pateixen TEA.

L’Ajuntament destinarà 1,3 milions d’euros a comprar habitatges de lloguer social

Ara mateix Lloret només compta amb 10 pisos de titularitat municipal per a lloguer social i es considera una quantitat del tot insuficient.

Últims dies per posar el xip gratuïtament a les mascotes

La campanya, que també permet censar gossos, gats i fures gratuïtament durant un any, acaba aquest dissabte, 31 d'octubre.

El Gran Recapte d’Aliments aquest any serà virtual

La campanya, que és més necessària que mai, es farà del 16 al 21 de novembre.

Suspesa la castanyada del Xino-Xano per la situació de pandèmia

La castanyada s'havia de fer aquest diumenge, dia de Tots Sants. Però la situació de pandèmia ha portat els membres de la penya a decidir suspendre-la per prevenció.

Força Lloret demana a l’Ajuntament la redacció d’un pla de millora i revitalització del nucli antic de Lloret de Mar.

Ho fa a través d’una moció que es debatrà al ple d’aquesta tarda i que posa de relleu que es tracta d’una demanda històrica de la desapareguda associació de veïns del nucli antic. La potaveu, Lluïsa Baltrons, recorda que en campanya electoral molts partits portaven en els seus programes la millora d’aquesta zona i creu que el pla s’hauria d’impulsar de manera urgent. L’objectiu és posar en valor el nucli antic i recuperar-ne la identitat.

terra carrernucli antic setembre 2020
L’estat del terra d’un carrer del nucli antic (NRLL)

La moció recorda que el seminari d’urbanistes també va concloure que calia una rehabilitació del centre del municipi per convertir-lo en un lloc habitable i agradable, tant per als veïns com per als turistes.

La moció també preveu que el pla inclogui un calendari de les actuacions a realitzar i que es creï una comissió de seguiment que determini, entre altres coses, la prioritat de les diferents actuacions i que vetlli perquè s’hi destini la dotació econòmica necessària.

D’altra banda, Força Lloret també presenta un prec al ple d’aquesta tarda en què demana que es facin cursos de formació per utilitzar el certificat digital.

Una demanda que arriba en un moment en què l’Ajunatment està fomentant molt l’atenció telemàtica als ciutadans, però segons Baltrons hi ha molts veïns que encara no saben fer ús d’aquest certificat. Una eina que els pot facilitar molt alguns tràmits i els pot permetre evitar les cues presencials

Força Lloret afegeix que l’Idcat, o certificat digital, permet accedir a molts tràmits municipals, però també d’àmbit comarcal.

En aquesta ocasió, el podreu seguir a través del Facebook Live de Nova Ràdio Lloret, ja que la qualitat del so impedeix poder-lo retransmetre a través del canal convencional de l’FM ni a través de la pàgina web de l’emissora. Tot i així, un cop acabada la sessió, sí que es podran recuperar els diferents punts a través del nostre portal web.

SEGUEIX-NOS

4,928SeguidorsSeguir
3,288SeguidorsSeguir
12,913FansSeguir
- Publicitat -

El + Vist

L’ADF i l’Ajuntament denuncien l’incivisme dels abocaments il·legals

L'últim detectat ha estat a l'antiga carretera de Vidreres i ja s'ha retirat. L'ADF creu que podria tractar-se d'un taller mecànic il·legal.

Mor a la guerra d’Armènia Armen Knyazyan, propietari dels restaurants Giorgio i Xaloc

Tenia 46 anys, era una persona molt estimada i familiars i amics el recorden com un "heroi".

Demanen 24 anys de presó per a l’acusat de matar un italià a Lloret

Els fets van passar en una discoteca de la vila la nit del 12 d'agost del 2017, a la discoteca St' Trop.