6.4 C
Lloret de Mar

Gairebé mig miler de persones visiten el MOLL per la Festa Major

Tot i haver cancel·lat els actes de Festa Major, l’Ajuntament sí que va mantenir la jornada de portes obertes als equipaments del MOLL.

El castell de Sant Joan
El castell de Sant Joan

Darreres Notícies

Gairebé 500 persones van visitar els diferents equipaments del MOLL (Museu Obert de Lloret) divendres passat, diada de Santa Cristina. Tot i haver cancel·lat els actes de Festa Major, l’Ajuntament sí que va mantenir la jornada de portes obertes als Jardins de Santa Clotilde, al Museu del Mar, al Castell de Sant Joan, al Turó Rodó i a Can Saragossa.

Unes jornades que sempre tenen molt bona resposta i, tot i que la situació de pandèmia ha disminuït molt el nombre de visites, el regidor de Patrimoni Cultural, Xavi Flores, creu que gairebé mig miler de persones és molt positiu en aquests moments.

De fet, el nombre de visites s’ha reduït molt als equipaments del MOLL aquesta temporada. Tot i que no hi ha dades globals, cal recordar que el 2019 es va batre un rècord arribant a les 150.000 persones i aquest any es preveu que la caiguda sigui del 70%.

Recordem que tots els equipaments del MOLL han pogut reobrir després del confinament i, a més, hi ha diferents visites guiades i visites teatralitzades que estan funcionant molt bé.

Les tres estàtues fent-se una ‘selfie’ (NRLL)

Aquest cap de setmana va acabar la visita La herencia de las Américas al cementiri i aquesta setmana s’inaugurarà la visita al Castell de Sant Joan. A més, segueixen el Sindicat d’Escultures al Carrer a Can Saragossa i Somni als jardins en una nit d’estiu als Jardins de Santa Clotilde. Per informació o reserves cal adreçar-se al web de Patrimoni Cultural o al Museu del Mar.

spot_img

El + Vist