7.6 C
Lloret de Mar

“Hi ha moltes raons per quedar-se a Lloret per la Festa Major de Sant Romà”

El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, anima a tothom a gaudir de l'ampli ventall d'activitats programades per aquests dies.

Els gegants seran un dels atractius d'aquest cap de setmana
Els gegants seran un dels atractius d'aquest cap de setmana

Darreres Notícies

Una Festa Major dedicada a la gent de Lloret. El regidor de Cultura i Festes, Cristian Fernández, anima a tothom a quedar-se a Lloret aquesta setmana per gaudir de totes les activitats programades, pensades per a públics molt variats. I és que a diferència de la Festa Major de Santa Cristina, en què estem en plena temporada turística, per Sant Romà els veïns del municipi solen tenir més temps lliure.

Després d’un cap de setmana amb molta afluència de vianants al centre de Lloret per gaudir de la Fira Medieval, el poble es prepara per al cap de setmana fort, en què hi haurà els concerts de barraques, però també activitats infantils, teatre, concert de Festa Major, gegants i moltes altres coses.

“Tenim moltes raons per quedar-nos a Lloret i passar la Festa Major aquí; una celebració més encarada a la gent de Lloret, que pot tenir més temps per gaudir d’aquestes activitats”

Cristian Fernández
La Fira Medieval ha comptat, com sempre, amb molta afluència de públic
La Fira Medieval ha comptat, com sempre, amb molta afluència de públic

Demà es farà l’homenatge a la gent gran. Dijous, hi haurà un monòleg de Bruno Oro al Teatre, titulat ¿Sí o no?, i concert i ball de Festa Major amb l’orquestra Selvatana. De cara a divendres, Diada de Sant Romà, tenim torneig d’escacs, jocs infantils i inflables, una visita teatralitzada al Museu del Mar i la Nit Jove de Barraques amb Jana Torras i Marta Vendrell, Xavier Fornaguera, Vienna i Doctor Prats.

Dissabte, hi haurà una visita guiada al cementiri, la Trastukada amb Joventut Sa Romana, una concentració de vehicles 600, un concert de la coral Cor Arsnovalloret i altre cop barraques, amb Dani Muses Band, Els Catarres i Tapeo Sound System.

Diumenge, se celebraran els Corriols de l’Àvia de la Penya Ciclista de Lloret, la trobada gegantera,barraquetes per als més petits amb la companyia Més Tumàcat, una mostra de percussió i taller de creació de timbals per a infants, una ballada de contry, un concert de la Coral Tot Cor i el grup d’havaneres Es Vano i la projecció del Cineclub Adler dins de l’anomenat El meu primer festival de cinema.   

Els detalls de tot plegat es poden consultar al programa d’actes. El regidor reconeix que estaran pendents de la meteorologia en tot moment, però en un principi la paraula cancel·lació no la tenen en ment.

“Per Sant Romà sempre tenim aquest núvol sobre les nostres festes, però ja hi comptem i, com és tradicional, tindrem una carpa a la zona de concerts”

Cristian Fernández

El programa de Festa Major es pot consultar al web municipal (aquí).

spot_img

El + Vist