20.9 C
Lloret de Mar
'La història de les sirenes'

Històries marítimes i de mitologia grega que deixen bocabadats els infants

El taller familiar, titulat 'La història de les sirenes', es fa cada diumenge de maig, a les 11 hores, als Jardins de Santa Clotilde.

'La història de les sirenes'

Darreres Notícies

Els Jardins de Santa Clotilde són l’escenari, durant tot el mes de maig, d’un taller titulat La història de les sirenes. S’adreça a un públic familiar i va a càrrec de la guia Ana Peña i de la il·lustradora Eva Ramos.

Eva Ramos explica que es tracta d’un taller molt participatiu i didàctic. La il·lustradora va dibuixant els personatges a mesura que avança la història i això crida molt l’atenció dels assistents.

“Són unes il·lustracions molt senzilles i divertides dels protagonistes de la història”

Eva Ramos

Segons Eva Ramos, les activitats relacionades amb el mar i la mitologia grega sempre solen agradar als infants. A més, remarca l’entorn privilegiat on es fa el taller.

“Tot el que normalment fem relacionat amb el mar i els personatges de la mitologia grega a la majoria dels infants els agrada”

Eva Ramos

El taller es fa, com és evident, a la Plaça de les Sirenes dels Jardins de Santa Clotilde. Es fa tots els diumenges del mes de maig, a les onze del matí, i s’adreça a infants de 5 a 10 anys. Les places són limitades i per fer la reserva cal contactar amb el Museu del Mar, al 972 36 44 54.

spot_img

El + Vist