7.4 C
Lloret de Mar

ICV – EUiA denuncia que CDC ha despenjat unes pancartes de crítica als càrrecs de confiança

La coalició veu malament que CDC i el PSC vulguin contractar tres càrrecs de confiança.

Pancarta d'ICV - EUiA
Pancarta d'ICV - EUiA

Darreres Notícies

ICV – EUiA critica que CDC i el PSC vulguin contractar tres càrrecs de confiança per aquest mandat. El portaveu, Javier Rodríguez Pacios, opina que “tenir càrrecs de confiança no aporta res de nou” i afegeix que “el que s’ha de primar són els càrrecs municipals i creant aquestes tres places es fa un menyspreu absolut cap als treballadors municipals i una burla cap a la població de Lloret de Mar”.

servicios profesionales jimenez

Per expressar el seu rebuig, ICV – EUiA ha fet una campanya amb pancartes que ha penjat a diferents punts de la vila. Però aquestes pancartes han estat retirades i la coalició ho denuncia.

Per la seva banda, el regidor de l’equip de govern Albert Robert, de CDC, considera que els càrrecs de confiança contribueixen a fer més eficient el servei públic. I afegeix que la idea és que no tinguin unes tasques concretes, sinó que estiguin al servei tant dels regidors de l’Ajuntament del govern com de l’oposició.

Albert Robert ha assegurat que encara no han pogut tancar un acord amb cap altre grup per sumar la majoria d’onze regidors. Tant si aconsegueixen un pacte com si no, el ple del cartipàs s’haurà de celebrar com a màxim el 13 de juliol.

En aquesta sessió s’aprovarà la distribució de les àrees de govern i, entre altres coses, les seves retribucions. En aquest sentit, Robert ha avançat que es rebaixaran els sous de l’alcalde i dels regidors. Una actuació que suposarà un estalvi d’entre 40 i 50.000 euros l’any.

spot_img

El + Vist