19.8 C
Blanes
Jornada de treball de CDC

Rigau participa a Lloret a una jornada de treball de CDC sobre el 27-S

S'ha debatut la viabilitat de l'Estat propi i s'han recollit propostes dels militants i simpatitzants del partit.

Jornada de treball de CDC

Darreres Notícies

La consellera d’Ensenyament Irene Rigau, membre del Comitè de Direcció de CDC, ha participat aquest dimarts a la tarda, a l’hotel Rigat de Lloret, en una jornada de treball i debat sobre la viabilitat de l’Estat propi i amb l’objectiu de recollir propostes dels militants i simpatitzants del partit. En total, hi han assisteixit un centenar de persones d’arreu de la comarca de la Selva, entre els quals hi havia el president del Consell Comarcal, Salvador Balliu, i els presidents de CDC a la Selva marítima i interior, Ramon Ramos i Natàlia Figueras, respectivament.

Rigau ha explicat que la idea és construir el projecte de la formació “no des de la cúpula sinó des de les bases”. Per a la consellera la tasca de les bases és imprescindible, ja que “el 27S només té sentit si hi ha complicitat”.

circo de las estrellas

I ha afegit que CDC “aposta per una llista que sumi totes les forces independentistes” encapçalada per la societat civil. “Si per al 27 S volem aconseguir diferents objectius i fer unes plebiscitàries i veure quina és la formació que té més força ens poden equivocar”, així que conclou que cal “la major unitat possible”.

Referent al trencament amb UDC, ha explicat que “cadascú fa el seu camí” i que aquesta ruptura acaba amb “els dubtes de les altres entitats que podien tenir dubtes de fins on podia arribar Convergència”. A més, ha remarcat que “dins d’Unió també hi ha persones que aposten de manera valenta per la independència”.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist