13.5 C
Blanes
Un entrenament

Il·lusió i moltes ganes en el retorn del Bàsquet Lloret als entrenaments

Malgrat l’excepcionalitat del moment, el club ha incrementat el nombre de jugadors -fins a 180- i d’equips -passant dels 14 als 18.

Un entrenament

Darreres Notícies

El Bàsquet Lloret ha tornat als entrenaments amb moltes ganes i il·lusió. Després de molts mesos allunyats de la pista, 180 jugadors de totes les categories, tant masculines com femenines, ja han tornat a calçar-se les botes per preparar la nova temporada.

Això sí, el president del club, Jordi Palacín, assegura que compliran totes les mesures de seguretat necessàries per evitar la propagació del coronavirus, com marcar un itinerari d’entrada i sortida al pavelló, prendre la temperatura o desinfectar el material. A més, tant els entrenaments com els partits es faran a porta tancada, és a dir, sense la presència de públic.

Però malgrat l’excepcionalitat del moment, el president està satisfet perquè s’ha incrementat el nombre de jugadors i d’equips, passant dels 14 als 18. A més, comptaran amb un sènior masculí a Primera Catalana, amb la intenció de pujar en el futur, i un femení a Tercera Catalana, que intentarà pujar a Segona.

Malgrat que caldrà estar amatents a la situació de pandèmia en tot moment, Palacín està convençut que les lligues es podran disputar de manera segura.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist