5.6 C
Lloret de Mar

Inaugurades les pistes municipals de tennis i pàdel de Lloret de Mar

L'alcalde destaca que l'equipament afavoreix el turisme esportiu i avança que ja hi ha programades diverses estades en el segment del tennis i el pàdel.

Darreres Notícies

Lloret de Mar ha inaugurat les pistes de tennis i pàdel, situades al costat de la Piscina Municipal. El complex esportiu, que ja fa més de cinc mesos que funciona, inclou tres pistes de tennis de terra batuda, sis de pàdel i una multiesportiva.

Són unes instal•lacions que han tingut un cost de prop d’un milió d’euros. Fins al moment, les valoracions són positives, pel que fa al seu ús.

Aquesta instal·lació és un dels projectes que s’inclouen dins del Pla de reconversió turística de Lloret, amb actuacions a curt, mig i llarg termini, que tenen per objectiu reposicionar la destinació. Recordem que el pla està acordat amb la Generalitat de Catalunya, el Patronat de Turisme Girona – Costa Brava i la Mesa Empresarial de Turisme de la vila.

Jaume Dulsat amb Octavi Bono, ahir, a la inauguració (NRLL)

El director general de Turisme, Octavi Bono, que va ser present a l’acte d’inauguració de les pistes de tennis i pàdel, considera que és un equipament ideal que ha de permetre que Lloret segueixi evolucionant com a destinació turística de primer nivell.

Una altra de les personalitats presents a l’acte ha estat Josep Maria Molist, president de la Mesa empresarial de Turisme de Lloret. Assegura que amb aquestes instal•lacions, s’incorpora un nou espai que ha d’ajudar a allargar la temporada. A més, explica que és un punt de partida per a una futura ciutat esportiva.

Com diem, les pistes de tennis i pàdel funcionen des d’aquest passat estiu. Donen servei al Club Tennis Lloret, amb més de 200 esportistes, i també a usuaris particulars. Un d’ells, en Marçal, destaca la qualitat de l’equipament.

Amb les noves pistes, Lloret de Mar segueix avançant en la seva tasca per promoure el turisme esportiu. Segons fonts municipals, l’any 2019 es tancarà amb la presència de més de 60.000 esportistes i acompanyants, que han passat per les instal•lacions de la vila. Això suposa un increment del 7% respecte l’any passat. Cal recordar que Lloret està certificat des del 2006 com a Destinació de Turisme Esportiu, per l’Agència Catalana de Turisme. A més, el proper mes de maig del 2020, la destinació serà la seu del Congrés Mundial de Turisme Esportiu.

Pel que fa al Pla Operatiu de Reconversió Turística, durant l’any que ve està previst que acabin altres projectes com les obres de la Plaça Pere Torrent o l’execució del camí de ronda que ha d’enllaçar, per la costa, la platja de Lloret amb la de Fenals.

spot_img

El + Vist