10 C
Lloret de Mar
Jaume Asens

Jaume Asens serà a Lloret, on es farà l’acte central de campanya d’En Comú Podem a Girona

L'acte porta per lema Guanyem per avançar i començarà aquesta tarda, a les 18.30 hores, al Casal Municipal de la Gent Gran.

Jaume Asens

Darreres Notícies

En Comú Podem celebrarà l’acte central de campanya a les comarques gironines a Lloret de Mar. Serà aquesta tarda, amb la presència de Jaume Asens, candidat de la formació al Congrés dels diputats en les pròximes eleccions generals del 28 d’abril.

La trobada també comptarà amb altres membres destacats de la candidatura com Aina Vidal i Mar Garcia, que ocupen els llocs 2 i 3. A més, també hi haurà el cap de llista per Girona, Joan Luengo.

Els principals aspectes que es tractaran durant l’acte seran les pensions i la llei de dependència. Miguel Gracia, membre de la candidatura d’En Comú Podem i alcaldable de Lloret en Comú, es mostra optimista de cara als resultats, amb la il·lusió que Joan Luengo entri com a diputat, perquè considera que s’ha fet una bona tasca.

L’acte porta per lema Guanyem per avançar i començarà aquesta tarda a dos quarts de set. Serà al Casal Municipal de la Gent Gran.

spot_img

El + Vist