16 C
Lloret de Mar

Jaume Dulsat conclou que el 2018 ha tingut “una bona temporada turística, mediàticament positiva”

L'alcalde de Lloret augura que el 2019 serà l'any d'execució d'un seguit de projectes.

Jaume Dulsat
Jaume Dulsat

Darreres Notícies

L’alcalde de Lloret de Mar fa un balanç positiu del 2018, l’any que deixem enrere a partir d’avui. Jaume Dulsat destaca que ha estat una “bona temporada turística, mediàticament positiva”, així com la subvenció rebuda de 2,2 milions d’euros que contribueix a què Lloret sigui una destinació intel·ligent, en el sentit de “millorar l’experiència per al turista“, entre d’altres.

servicios profesionales jimenez

Pel que fa a l’àmbit cultural, l’alcalde Dulsat qualifica la reestrena de la sarsuela LA BELLA DOLORES, durant la festa major de Sant Romà, com a “èxit col·lectiu” i “motiu d’orgull lloretenc”.

Si aquest és el balanç de l’any que acaba avui, Jaume Dulsat augura que el 2019 serà l’any d’execució d’un seguit de projectes, com les pistes de tennis i pàdel al costat de la piscina (que ja s’han iniciat), la remodelació de la plaça Pere Torrent i el concurs d’urbanistes per a la “gran U que formen el passeig i la riera”.

També afirma que serà “l’any de la conversió turística“. L’alcalde assenyala que ara hi ha una vintena d’obres majors en marxa en hotels d’arreu de Lloret de Mar, per tal d’anar remodelant i fent millores als establiments de cara a la propera temporada turística.

Entre aquests hotels hi ha l’HTOP, el Rosamar, Atene, Alegria (que ha fet una escola d’hostaleria), el Metropol i el Marsol. Segons fonts municipals, les inversions d’aquests i els altres hotels pugen sumades uns 70 milions d’euros.

spot_img

El + Vist