15.4 C
Blanes
Jaume Dulsat (El Punt Avui)

Jaume Dulsat es presenta a les primàries del PDeCAT per encapçalar la llista a Girona

L'alcalde ha pres la decisió "per responsabilitat" i perquè té ganes d'apotar una "mirada municipal" al Parlament de Catalunya.

Jaume Dulsat (El Punt Avui)

Darreres Notícies

Jaume Dulsat es presenta a les primàries del PDeCAT per encapçalar la candidatura del partit a Girona a les properes eleccions autonòmiques.

L’alcalde de Lloret ho va anunciar a través de les seves xarxes socials divendres passat i ha explicat, en declaracions avui a la ràdio, que ha pres aquesta decisió “per responsabilitat” i ganes de fer política des del Parlament de Catalunya en uns moments complicats per al país.

Jaume Dulsat creu que la seva experiència al capdavant de l’Ajuntament de Lloret i també de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava – Girona li aporten el bagatge necessari per encapçalar la llista del PDeCAT a Girona. “Crec que he fet una feina solvent els darrers gairebé sis anys a l’Ajuntament de Lloret de Mar, també ho he fet d’una manera crec que solvent des de la Diputació i el Patronat; per tant, puc afegir una mirada municipal important“, ha matisat.

“Conec els problemes de les persones, conec tota la demarcació de Girona, soc profund coneixedor de la diversitat que tenen les comarques gironines i, per tant, amb aquesta mirada del municipalisme puc aportar el meu gra de sorra”

Jaume Dulsat

L’alcalde confia en què la propera legislatura podrà ser diputat al Parlament de Catalunya i espera poder aportar-hi “una mirada més municipal”.

“Crec que hi ha una mirada massa centralista. Crec que Barcelona és una ciutat fantàstica, però segurament sobredimensionada pel petit país que som i m’agradaria que les coses es miressin amb una òptica més local”

Jaume Dulsat

Sobre el conjunt de Junts per Lloret, Dulsat recorda que és un projecte municipalista i, en aquest sentit, cada membre de la formació és lliure de decantar-se cap al PDeCAT o cap a Junts per Catalunya, segons cregui convenient. Això, però, assegura que no anirà en detriment del projecte local.

El Partit Demòcrata, liderat per Àngels Chacón com a candidata, té previst celebrar les primàries abans d’acabar l’any. Pel que fa a les eleccions autonòmiques, si la situació de pandèmia ho permet, es faran el 14 de febrer.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist