Dimarts, 2 març 2021
10.7 C
Lloret de Mar
L'alcalde, en un debat a Fitur, a principis d'any

Jaume Dulsat: “l’anunci d’obrir fronteres al juliol ha generat reserves, positivisme i expectatives per rebre turistes”

Sobre si hi haurà o no temporada turística aquest estiu a Lloret de Mar, l'alcalde és prudent.

L'alcalde, en un debat a Fitur, a principis d'any

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Jaume Dulsat qualifica “d’anunci esperat” pel sector l’obertura de fronteres al turisme estranger al mes de juliol. L’alcalde de Lloret valora aquesta notícia en termes molt positius, si bé matisa que esperava que fos “una mica abans, l’anunci que ha generat reserves, positivisme i expectatives per rebre turistes d’Europa”.

Dulsat, en el webinar del Club d’Economia de Lloret, amb Cristina Cabañas.

Sobre si hi haurà o no temporada turística aquest estiu a Lloret de Mar, Jaume Dulsat és prudent. Afirma que “no serà una temporada normal com les altres”, ja que la situació és “complicada”, però que “estem millor que fa unes setmanes”.

Tot i això, destaca que en uns dies es donaran les condicions per començar a rebre visitants. “El proper dilluns entrarem en la fase 2 i s’espera que a mitjans de juny entrem en la següent fase, que permet mobilitat entre regions sanitàries i podrà venir gent de Barcelona i d’Espanya”, apunta.

L’alcalde afegeix que Lloret de Mar està ultimant la feina per poder rebre els visitants a partir del 15 de juny. Ha posat com a exemple les platges de la destinació, que estaran a punt. Així com els hotels, que espera que vagin obrint en els propers dies.

Recordem que Lloret s’ha preparat per a la temporada amb un pla de formació transversal, pel qual hi han passat ja més de 8.000 persones. La finalitat és conèixer les mesures d’higiene i seguretat per afrontar la temporada turística amb les màximes garanties i prevenir el contagi de la COVID-19.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica