10.7 C
Lloret de Mar

Joan Carles Amaya es presentarà a les primàries del PSC per ser alcaldable el 2023

Argumenta que es presenta a les primàries "perquè Lloret ha viscut una legislatura convulsa, afectada per la Covid i el govern municipal s’ha centrat en solucionar només una part dels problemes".

Joan Carles Amaya
Joan Carles Amaya

Darreres Notícies

Joan Carles Amaya es presentarà a primàries del PSC per poder optar a l’alcaldia de Lloret de Mar. El precandidat de la formació està a l’espera de la convocatòria del procés d’elecció de candidat per presentar els avals i el seu projecte per al municipi.

servicios profesionales jimenez

Amaya, que havia estat secretari de la formació, argumenta que es presenta a les primàries “perquè Lloret ha viscut una legislatura convulsa, afectada per la Covid i el govern municipal s’ha centrat en solucionar només una part dels problemes“.

“Han perdut la visió de la realitat, Lloret necessita transformar-se, a través de tres eixos: millora educativa, diversificació económica i transició ambiental”

Joan Carles Amaya

Joan Carles Amaya destaca que un dels objectius serà augmentar la renda per càpita dels veïns. Una fita que, segons diu, es pot assolir a través de la diversificació econòmica, “per atraure altres indústries a Lloret, creant nous llocs de treball i que hi hagi feina més enllà de la temporada turística”.

L’exprimer secretari anuncia que es presentarà a les primàries per optar a l’alcaldia de Lloret de Mar quan aquestes siguin convocades per la Federació de Comarques Gironines.

Joan Carles Amaya ha anunciat que treballarà per portar a la seva candidatura “persones amb eficiència provada en cadascun dels sectors principals de la vila”.

spot_img

El + Vist