15.4 C
Blanes
Joan Vinuesa

Joan Vinuesa presentarà aquest dijous els poemes de ‘La utopia de les paraules’

Serà aquest dijous, a les 20 hores a la biblioteca, en el marc de les activitats paral·leles a l'exposició del LEAD 'L'ombra de Blanquerna'.

Joan Vinuesa

Darreres Notícies

Joan Vinuesa presentarà a Lloret els poemes del seu últim llibre, titulat La utopia de les paraules. Serà aquest dijous, en el marc de les activitats paral•leles que s’organitzen entorn a l’exposició del LEAD L’ombra de Blanquerna.

El Laboratori d’Expressions Artístiques i Desenvolupament ha convidat el poeta barceloní, que va endinsar-se al món de l’art l’any 84, quan va marxar a la selva sud-americana per trobar sentit a l’existència i va adonar-se que la manera de viure dels impressionistes francesos era una bona forma de buscar la profunditat de l’existència. Des d’aleshores, ha tocat totes les facetes relacionades amb l’art.

Vinuesa farà el seu recital dijous a les vuit del vespre, però, a més, una quinzena dels seus quadres es poden veure exposats a la Casa de la Cultura. Són peces que tenen com a tret comú que van ser creades en un període de temps extens, al voltant dels quinze anys.

El recital de Joan Vinuesa, convidat a Lloret pel LEAD, serà aquest dijous a les vuit del vespre a la sala polivalent de la biblioteca. Recordem que a la Casa de la Cultura es pot visitar l’exposició L’ombra de Blanquerna, dedicada a Ramon Llull, fins al 13 de febrer.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist