26.6 C
Lloret de Mar
Forjador de l'Esport i Premi Llevant

Josep Colls i la Penya Ciclista de Lloret, Forjador de l’Esport i Premi Llevant 2018

Són els dos guardons més destacats de la 44ena Festa de l'Esport Lloretenc, que s'ha celebrat aquest diumenge a la tarda amb el teatre ple de gom a gom.

Forjador de l'Esport i Premi Llevant

Darreres Notícies

Josep Colls, Forjador de l’Esport, i la Penya Ciclista de Lloret, premi Llevant. Són els dos guardons més destacats de la 44ena Festa de l’Esport Lloretenc, que s’ha celebrat aquest diumenge a la tarda amb el teatre ple de gom a gom.

Josep Colls ha rebut el guardó per la seva trajectòria com a promotor del rem a través del Club Rem Pescadors, on en els últims vint anys ha fet de vogador, entrenador, membre de la junta i president. Ara es retira amb la sensació de la feina ben feta.

El premi Llevant ha recaigut aquest any en la Penya Ciclista de Lloret. L’Ajuntament els reconeix la seva capacitat d’organització d’esdeveniments com la marxa de BTT Corriols de l’Avi, que en només tres anys ha crescut de manera exponencial. A més, l’entitat ajuda a promoure els paratges de la destinació a través del ciclisme. De manera molt positiva ho valoren el president i vicepresident, Raúl Gallego i Jaume Martell.

La Festa de l’Esport Lloretenc també ha reconegut la temporada de diversos esportistes i equips. Entre ells, el jugador de futbol Marc Muniesa, que aquest any ha pogut recollir el guardó ell mateix, després de diversos anys sense poder acudir a la cita. El moment més emotiu de la gala va ser quan es va atorgar un guardó als usuaris més veterans dels cursos municipals sèniors: Manuela Vega i Segundo Sanz.

L’alcalde, Jaume Dulsat, assegura que la vetllada ha estat molt dinàmica i, després de 44 anys de festa, creu que és important seguir mantenint aquests guardons.

L’acte ha estat amenitzat per l’humorista Oriol Cruz (Iniesta al Crackòvia), el dj Tillo, Jordi Roura i Joan Romà Ortiz.

spot_img

El + Vist