10.7 C
Lloret de Mar

Juan Tecles presentarà a Lloret de Mar la seva nova novel·la: ‘Oxímoron’

Oxímoron és el nou llibre de Juan Tecles i es presenta aquest divendres a Lloret de Mar. La novel·la, de gènere negre, és la continuació de Las Huellas de la Carcoma, escrita per l’autor fa tres anys. Ell mateix recorda que el relat es basa en dues trames protagonitzades per l’inspector TJ: una trama sobre […]

Cartell de la presentació d'Oxímoron
Cartell de la presentació d'Oxímoron

Darreres Notícies

Oxímoron és el nou llibre de Juan Tecles i es presenta aquest divendres a Lloret de Mar. La novel·la, de gènere negre, és la continuació de Las Huellas de la Carcoma, escrita per l’autor fa tres anys.

servicios profesionales jimenez

Ell mateix recorda que el relat es basa en dues trames protagonitzades per l’inspector TJ: una trama sobre una xarxa de mafiosos i una altra, sobre un doble assassinat. En aquesta segona part, l’inspector descobreix que van condemnar un innocent per assassinat i la xarxa mafiosa intentarà reorganitzar-se. A més, hi ha alguna trama nova, com ara una història d’amor.

La novel·la Oxímoron, de Juan Tecles, es presentarà aquest divendres, a les set de la tarda, a la sala d’actes de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist