24.1 C
Lloret de Mar
Júdit Sánchez amb els seus dos contes

Júdit Sánchez presenta els seus contes infantils amb la psicòloga Mònica Cunill

L'acte es farà avui dijous, a les 18.30 hores, a l'altell de Can Gallissà.

Júdit Sánchez amb els seus dos contes

Darreres Notícies

La lloretenca Júdit Sánchez presenta els seus contes infantils a Can Gallissà aquesta tarda. Ho farà acompanyada de la psicòloga, també lloretenca, Mònica Cunill. I és que els seus llibres són eines per explicar i acompanyar els infants a l’hora d’afrontar i entendre temes com la mort, el dol i la responsabilitat de tenir una mascota a casa.

El primer que va publicar va ser I jo… què puc fer?, que narra la història d’una nena a qui li diuen que la seva germana petita morirà. Un llibre que va escriure, precisament, per fer front a un cas real, ja que una alumna tenia el pare molt malalt i sabien que moriria. En aquest sentit, Júdit Sánchez explica que el conte és una bona eina per tractar el tema del dol amb els infants.

“La mort no es pot evitar, però sí que podem fer alguna cosa; crec que és un llibre que et planteja estratègies, és un recurs, per parlar aquest tema amb els infants”

Júdit Sánchez

L’altre conte publicat per Júdit Sánchez es titula I jo… soc una joguina? i tracta sobre la responsabilitat que comporta tenir una mascota.

Per a Júdit Sánchez, que és mestra de professió, és molt important poder parlar de tot amb els més petits.

“Ells ho parlen, som els adults els que ens posem els nostres límits, però el que s’ha de fer és parlar amb ells del que està passant i les preocupacions que puguin tenir”

Júdit Sánchez

La presentació dels contes de Júdit Sánchez es farà avui, a dos quarts de set de la tarda, a l’altell de Can Gallissà.

spot_img

El + Vist