16.5 C
Lloret de Mar

Junts per Lloret bonificarà l’IBI dels habitatges que es destinin a lloguers socials

La bonificació serà pels propietaris que cedeixin pisos a persones en risc d'exclusió social o joves.

Jaume Dulsat, Ana Garcia-Castany i Marina Nicolàs a l'acte de Junts per Lloret
Jaume Dulsat, Ana Garcia-Castany i Marina Nicolàs a l'acte de Junts per Lloret

Darreres Notícies

Junts per Lloret proposa bonificar l’IBI dels habitatges destinats a lloguer social. És una de les principals propostes que fa la formació en matèria de polítiques socials i atenció a les persones.

Segons l’alcaldable del partit, Jaume Dulsat, aquesta mesura s’aplicarà “als propietaris que cedeixi pisos per als lloguers de llarga per persones amb dificultats i d’exclusió social o joves que vulguin emancipar-se”. A més, també es vol crear un cens municipal de pisos buits procedents d’entitats bancàries i incrementar el parc de pisos de protecció oficial per a les famílies més necessitades.

D’altra banda, la formació també proposa mesures per reduir i evitar l’exclusió social. Ho farà a través de programes d’inserció sociolaboral i amb un treball conjunt amb les entitats.

Aquests són algun dels punts, a banda de la creació d’una nova residència i centre de dia per a la gent gran, que estarà situada al barri del Rieral. A més, es farà un programa de “cohousing”, de vivendes compartides per a la gent gran.

spot_img

El + Vist