13.7 C
Lloret de Mar
Jaume Dulsat, Ana Garcia-Castany i Marina Nicolàs a l'acte de Junts per Lloret

Junts per Lloret bonificarà l’IBI dels habitatges que es destinin a lloguers socials

La bonificació serà pels propietaris que cedeixin pisos a persones en risc d'exclusió social o joves.

Jaume Dulsat, Ana Garcia-Castany i Marina Nicolàs a l'acte de Junts per Lloret

Darreres Notícies

Així ha estat la Festa de la Cultura Lloretenca més insòlita

La gala va incloure els premis que no es van poder donar el 2020 per la pandèmia.

Lloret de Mar informa prop de 100 empresaris sobre els fons europeus de recuperació postCovid

Amb la voluntat de treballar el sector públic i privat plegats, per poder obtenir una de les línies de subvenció per a destinacions madures.

La Biblioteca, El Puntet i Can Saragossa expedeixen un total de 356 IdCATs al mes de març

A l’Oficina d’Informació i Informació Ciutadana (OIAC) se n’han fet 1.319, per la qual cosa el total es situa en 1.675 expedicions d’IdCATs.

S’obren les inscripcions de la 5a Night Trail, prevista el 26 de juny a Lloret de Mar

La prova compta amb dues distàncies: 7 km, una modalitat apta per a tothom, i una altra de 16 km, més exigent.

Últimes places per al Torneig de Pàdel Renault, que espera reunir 80 parelles

La 1a edició de la competició -amb categoria masculina, feminina i mixta- l'organitza el Club Pàdel Lloret, amb la col·laboració de la Piscina els propers 21, 22 i 23 de maig.

Junts per Lloret proposa bonificar l’IBI dels habitatges destinats a lloguer social. És una de les principals propostes que fa la formació en matèria de polítiques socials i atenció a les persones.

Segons l’alcaldable del partit, Jaume Dulsat, aquesta mesura s’aplicarà “als propietaris que cedeixi pisos per als lloguers de llarga per persones amb dificultats i d’exclusió social o joves que vulguin emancipar-se”. A més, també es vol crear un cens municipal de pisos buits procedents d’entitats bancàries i incrementar el parc de pisos de protecció oficial per a les famílies més necessitades.

D’altra banda, la formació també proposa mesures per reduir i evitar l’exclusió social. Ho farà a través de programes d’inserció sociolaboral i amb un treball conjunt amb les entitats.

Aquests són algun dels punts, a banda de la creació d’una nova residència i centre de dia per a la gent gran, que estarà situada al barri del Rieral. A més, es farà un programa de “cohousing”, de vivendes compartides per a la gent gran.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.