11.4 C
Lloret de Mar
Cartell de la Festa de l'Esport Lloretenc

La 46a edició de la Festa de l’Esport Lloretenc inclou nous reconeixements

Es tindrà un record per a tots els veïns vinculats amb l'esport que van morir durant l’any passat i es crea el guardó per a esportistes en progressió.

Cartell de la Festa de l'Esport Lloretenc

Darreres Notícies

Novetats a la Festa de l’Esport Lloretenc, que celebra la 46a edició aquest diumenge. Com sempre, la cita pretén reconèixer els mèrits de totes aquelles persones i entitats que contribueixen a la millora de l’esport al nostre municipi.

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, apunta que una de les novetats més destacades és que la gala comptarà amb un record per a tots els veïns que van morir durant l’any passat i que han tingut alguna vinculació amb la pràctica esportiva. Un altre nou reconeixement que s’inaugura aquest any és que s’entregaran uns guardons especials per a esportistes que estan en progressió. A més, tant la presentació de la gala com els espectacles que s’hi inclouran aniran a càrrec de veïns de Lloret

A més, com cada any, s’entregaran els dos guardons més destacats: el Forjador de l’Esport, per a una persona que ha treballat en el foment de l’esport a la població, i el Premi Llevant, per a una entitat que ha estat rellevant per algun aspecte.

Coincidint amb la Festa de l’Esport, la regidora fa una valoració molt positiva del 2019. I afegeix que el 2020 serà molt especial, perquè la destinació acollirà el primer Congrés Mundial de Turisme Esportiu i per una altra sorpresa molt destacada que encara no ens pot revelar. Haurem d’estar ben atents durant els propers mesos.

La 46a Festa de l’Esport Lloretenc se celebrarà aquest diumenge, a les sis de la tarda, al Teatre Municipal. Les localitats estan totes plenes.

spot_img

El + Vist