13.9 C
Lloret de Mar
Cuinant les 'migas granaínas'

La Casa de Cúllar reparteix ‘migas granaínas’ solidàries a unes 300 persones

La festa s'ha fet aquest diumenge, a la Font de la Kaikuta, i els diners recaptats es destinaran a l'associació Pas a Pas, que dona suport a persones amb autisme.

Cuinant les 'migas granaínas'

Darreres Notícies

Què es pot fer i què no a partir de diumenge, sense toc de queda ni estat d’alarma

Les mesures aprovades entraran en vigor aquest 9 de maig, quan decaigui l'estat d'alarma, i s'aplicaran durant quinze dies.

‘El inocente’, rodada en part a Lloret, número 1 de Netflix

A la vila es van enregistrar unes escenes a la plaça del Carme, al passeig marítim i l'interior del restaurant Orient Express, entre altres localitzacions.

Yagi Color, la nova aventura empresarial de dos empresaris turístics de Lloret

La Cristina Marcos i en Ryan Algar engeguen aquest projecte, després que la crisi per la Covid hagi reduït el rendiment dels seus negocis del sector del turisme.

Lloret de Mar es promociona als mercats europeus amb accions en format virtual

Durant les últimes setmanes Lloret Turisme ha participat en jornades professionals i sessions de treball amb professionals de Polònia, Bèlgica i Espanya.

L’alumna Meghna Nihalani (Coll i Rodès), al quadre d’honor de les Olimpíades d’Economia

Estudia Segon de Batxillerat i ha estat la desena classificada, en entrar al top 10 d’un total de 63 participants de Catalunya.

Molt d’ambient aquest diumenge al passeig de Cúllar, davant la Font de la Kaikuta, on la Casa de Cúllar ha repartit les seves tradicionals migas granaínas. Unes 300 persones han degustat aquest plat, fet a base de farina.

Las ‘migas granaínas’ de la Casa de Cúllar

La Casa de Cúllar de Lloret de Mar ha repartit les tradicionals migas granaínas aquest diumenge. Una activitat que com cada any té un rerefons solidari i que aquesta vegada ha recaptat diners per a l’associació Pas a Pas, que dóna suport a les persones amb autisme.

Publicada por Nova Ràdio Lloret en Domingo, 24 de marzo de 2019

I tot plegat per una bona causa, ja que els diners recaptats es destinaran, aquest any, a l’associació Pas a Pas, que ajuda persones amb autisme. 

[Best_Wordpress_Gallery id=”20″ gal_title=”Migas Casa de Cúllar 2019″]

La jornada s’ha complementat amb actuacions de diferents escolles de ball.

- Publicitat -

El + Vist

Miguel Molina (Ferrari) fa podi a Bèlgica, a la primera cursa del Campionat del Món de Resistència

El pilot lloretenc, amb el brasiler Daniel Serra com a nou company d’equip, ha iniciat una nova temporada en aquesta categoria, després de la victòria que va obtenir fa dues setmanes en les 4 hores de Barcelona.