7.2 C
Lloret de Mar

La Confraria de Sant Elm celebra Sant Elm avui i divendres

Avui, missa a la capella dels Sants Metges, a les set. Divendres, un sopar.

Agustí Maria Vilà i Galí
Agustí Maria Vilà i Galí

Darreres Notícies

La Confraria de Sant Elm celebra avui la diada de Sant Elm amb una missa a la capella dels Sants Metges, a partir de les set de la tarda.

servicios profesionales jimenez

A més a més, divendres farà el sopar de germanor anual, que arriba a la dinovena edició. La confraria convida a tothom a celebrar el seu 461è aniversari com a l’entitat més antiga de Lloret. Ho ha remarcat el Patró Major, Agustí Blanch.

En el sopar de divendres es farà un homenatge als membres que fa més any que són socis i es tindrà un record especial per al President d’Honor de la confraria, Agustí Maria Vilà i Galí, descendent de nissaga de mariners i navegants i desaparegut recentment, pel paper fonamental que va tenir en l’entitat.

Per donar continuïtat a la Confraria de Sant Elm, l’entitat ha convidat al sopar a tots els titulars nàutics, tant professionals com d’esbarjo, perquè entrin a formar part de l’entitat, com havien fet els mariners de la marina mercant lloretenca els anys de la vela.

El sopar de celebració de Sant Elm es farà divendres al restaurant El Trull i el preu és de 50 euros. Els tiquets s’han de reservar a la botiga Establiments Lloret, a la plaça de la Magnòlia, trucant al Trull o bé escrivint al correu electrònic [email protected]

spot_img

El + Vist