15.2 C
Lloret de Mar

La Festa de l’Esport, prevista el 26 de febrer, canvia d’ubicació

Els guardons més destacats seran el Premi Llevant per a una entitat destacada i el Forjador de l’Esport, que reconeix la dedicació d’anys en el món de l’esport d’una persona en concret.

Pavelló municipal d'esports.
Pavelló municipal d'esports.

Darreres Notícies

Torna la Festa de l’Esport, la cita en què es reconeix la tasca i els mèrits dels esportistes i de les entitats de Lloret de Mar. Serà el pròxim 26 de febrer i es faran coincidir les dues edicions que no s’han pogut celebrar en els últims anys, a causa de la pandèmia.

servicios profesionales jimenez

La principal novetat és el canvi d’ubicació. Fins ara, la celebració es feia al Teatre, però per tal de comptar amb més aforament, s’ha decidit que la pròxima edició es durà a terme al Pavelló Municipal. La regidora d’Esports, Ana García-Castany, explica que “el Teatre sempre quedava ple i, com que coincideixen dues edicions, es farà al Pavelló Municipal perquè pugui venir el màxim públic possible”.

cartell festa esport 2023

Els guardons més destacats seran el Premi Llevant, per a una entitat destacada, i el Forjador de l’Esport, que reconeix la dedicació d’anys en el mon de l’esport d’una persona en concret. Com que se celebraran dues edicions, també hi haurà dos guardons de cada premi.

Segons la regidora, “el Forjador de l’Esport és un premi que fa molta il·lusió, sempre intentem mantenir la sorpresa de la persona que el rep fins a l’últim moment”.

A banda d’aquests guardons, també es farà l’entrega d’un premi especial, del qual encara no es volen desvetllar els detalls. Tot plegat, serà el 26 de febrer, a partir de les 18h, al Pavelló Municipal d’Esports.

spot_img

El + Vist