14.9 C
Lloret de Mar

La Festa Major de les Alegries inclou la llegenda de la Senyora de Rossell

És aquest diumenge, amb un ampli programa d'activitats, com la batiada popular o la inauguració de les noves rajoles.

Fotografia aèria de l'Ermita de les Alegries.
Fotografia aèria de l'Ermita de les Alegries.

Darreres Notícies

La Festa Major de les Alegries està prevista aquest diumenge, 18 de setembre, amb tot tipus de propostes culturals, musicals i lúdiques, dins d’un format de plena normalitat.

servicios profesionales jimenez

Les activitats s’allarguen tot el dia: des de sardanes amb les cobles Contemporània i Santa Maria de Blanes a jocs infantils, passant per la missa solemne, la inauguració de les noves rajoles o la batiada popular, que consisteix en tirar caramels des del campanar.

Batiada a les Alegries
Batiada a les Alegries d’una edició anterior.

Montse Xirgu, membre del veïnat de les Alegries, destaca que hi ha una novetat: la representació de la llegenda de la Senyora de Rossell, a càrrec d’uns alumnes de Primària que han fet teatre a l’escola. La llegenda indica que “era una senyora molt rica a Lloret, i no es podia fer res sense ella però la vida li dona una lliçó”. Per saber com acaba, cal assistir a la representació, que tindrà lloc a les 16h.

La festa major és una festivitat molt concorreguda a Lloret de Mar, que va a càrrec del veïnat de les Alegries. Hi haurà, com altres anys, servei de bus per portar els veïns fins allà. Amb sortides des de la terminal a les 10 i a les 16h. I les tornades, a les 13.30h i a les 20h.

spot_img

El + Vist