13.6 C
Lloret de Mar

La Fira Medieval arriba a la 18a edició amb més activitats que mai i sense animals

Se celebra aquest cap de setmana i serà la primera edició que no comptarà amb cap activitat amb animals, tal com es va decidir per unanimitat al ple municipal.

Fira Medieval 2017
Fira Medieval 2017

Darreres Notícies

La Fira Medieval arriba aquest cap de setmana amb un programa més farcit que mai. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, assegura que aquesta 18a edició serà molt potent i remarca que serà la primera que no comptarà amb cap activitat amb animals, tal com es va decidir per unanimitat al ple municipal.

Fira Medieval 2017

La fira comptarà amb el mercat medieval, amb demostració d’oficis antics, així com propostes infantils, a més de música, cercaviles o espectacles de teatre, entre moltes altres activitats. Tot plegat transportarà la vila de Lloret de Mar a l’Edat Mitjana.

Les activitats superen el centenar, tant de caire itinerant com ubicades a la plaça de la Vila, de l’Església o bé a la platja, on per primera vegada hi haurà espectacles de foc i jocs malabars.

La Fira Medieval –que espera atraure unes 20.000 persones– obre les portes de les deu del matí fins a les nou de la nit, tant aquest dissabte com l’endemà diumenge.

spot_img

El + Vist