13.6 C
Lloret de Mar

La Fira Medieval de Lloret arriba aquest cap de setmana a la 19a edició amb un gruix d’activitats

Tant dissabte com diumenge, es farà un viatge enrere en el temps en els carrers del centre, el passeig Verdaguer i la plaça de la Vila.

Fira Medieval 2018
Fira Medieval 2018

Darreres Notícies

La Fira Medieval de Lloret de Mar arriba a la 19a edició aquest cap de setmana, com una de les activitats més destacades de la Festa Major de Sant Romà.

La regidora de Promoció Econòmica, Lara Torres, explica que s’hi esperen entre 15.000 i 20.000 persones, provinents de Lloret i dels municipis veïns.

Tant dissabte com diumenge, es farà un viatge enrere en el temps i els carrers del centre, el passeig Verdaguer i la plaça de la Vila comptaran amb un bon gruix d’activitats relacionades amb l’època medieval.

El més destacat és el mercat, que obrirà els dos dies de dos quarts d’onze del matí a dos quarts de deu de la nit, amb parades que permetran degustar productes artesans, a més de gaudir de demostracions d’oficis o altres propostes.

A més, s’han programat diverses actuacions itinerants, espectacles de màgia, faquirs, desfilades, concerts i activitats infantils.

Fira Medieval 2018 (NRLL)

Per complementar el cap de setmana, també es faran visites guiades per conèixer el passat medieval de Lloret. Tant dissabte com diumenge, a les deu del matí, però el primer dia serà en francès i el segon, en castellà. Les places s’han de reservar a l’Oficina de Turisme.

spot_img

El + Vist