Dijous, 21 gener 2021
14.8 C
Lloret de Mar
Fira Medieval 2018

La Fira Medieval de Lloret arriba aquest cap de setmana a la 19a edició amb un gruix d’activitats

Tant dissabte com diumenge, es farà un viatge enrere en el temps en els carrers del centre, el passeig Verdaguer i la plaça de la Vila.

Fira Medieval 2018

Darreres Notícies

Jaume Dulsat censura el posicionament de Junts, a Tossa de Mar, davant la negativa de l’ampliació de la C32

El candidat al PdeCat per Girona i alcalde de Lloret considera que és "una incoherència i irresponsabilitat" girar l'esquena al projecte.

Que el passeig estigui obert als taxis o que hi neixi un carril bici, propostes per a la mobilitat a la zona

L'Ajuntament ja ha començat les reunions amb veïns, entitats i gremis per copsar l'opinió de tots els sectors sobre com ha de ser la mobilitat al passeig marítim.

Lloret en Comú reclama una solució per millorar l’estat dels antics apartaments Bravapark

La formació ha presentat una moció al ple de dilluns vinent per demanar al consistori que faci pressió a la propietat i que no descarti la possibilitat d'expropiar la finca.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.

La Fira Medieval de Lloret de Mar arriba a la 19a edició aquest cap de setmana, com una de les activitats més destacades de la Festa Major de Sant Romà.

La regidora de Promoció Econòmica, Lara Torres, explica que s’hi esperen entre 15.000 i 20.000 persones, provinents de Lloret i dels municipis veïns.

Tant dissabte com diumenge, es farà un viatge enrere en el temps i els carrers del centre, el passeig Verdaguer i la plaça de la Vila comptaran amb un bon gruix d’activitats relacionades amb l’època medieval.

El més destacat és el mercat, que obrirà els dos dies de dos quarts d’onze del matí a dos quarts de deu de la nit, amb parades que permetran degustar productes artesans, a més de gaudir de demostracions d’oficis o altres propostes.

A més, s’han programat diverses actuacions itinerants, espectacles de màgia, faquirs, desfilades, concerts i activitats infantils.

Fira Medieval 2018 (NRLL)

Per complementar el cap de setmana, també es faran visites guiades per conèixer el passat medieval de Lloret. Tant dissabte com diumenge, a les deu del matí, però el primer dia serà en francès i el segon, en castellà. Les places s’han de reservar a l’Oficina de Turisme.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

La sèrie ‘Vida perfecta’, on hi surt Paco Moreno, s’estrena als EUA amb HBO MAX

Paco Moreno, que acaba de rodar la segona temporada, destaca que VIDA PERFECTA és una "sèrie innovadora en el sentit que el 90% la conformen dones".