22.4 C
Lloret de Mar
La sortida de la Gran Fondo, al 2022.

La Gran Fondo Lloret-Costa Brava reunirà més de 600 ciclistes aquest diumenge

És una prova no competitiva, que permet gaudir del recorregut per carreteres de la costa i la muntanya.

La sortida de la Gran Fondo, al 2022.

Darreres Notícies

Aquest diumenge arriba la marxa cicloturista Gran Fondo Lloret–Costa Brava. Una prova esportiva que cada any reuneix ciclistes de diferents nacionalitats i que s’ha convertit ja en una cita molt esperada en el calendari d’activitats de la destinació. S’hi esperen entre 600 i 700 persones, que ompliran el passeig de bicicletes, amb la sortida.

La regidora d’Esports, Ana García-Castany, explica que “és una cursa no competitiva, que permet gaudir del recorregut, ja sigui a prop de mar o per la muntanya, això ens agrada molt”.

Hi haurà dues distàncies: una de 90 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.400 metres, i una més llarga i exigent, de 160 quilòmetres, amb un desnivell positiu de 2.700 metres.

Els participants hauran de superar recorreguts que començaran i acabaran a Lloret de Mar i que passaran per municipis com Llagostera, Calonge o Sant Feliu de Guíxols.

Entre els diferents ports de muntanya que hauran de superar els participants, hi haurà el de Sant Grau, Els Àngels, La Ganga, Romanyà i Mas Carbotí. La Gran Fondo de ciclisme coincideix, aquest diumenge, amb la Lloretrail.

spot_img

El + Vist