18 C
Lloret de Mar

La Gran Fondo s’ha reconvertit en una marxa virtual solidària amb la lluita contra el coronavirus

La prova s'havia de fer aquest diumenge i, com a alternativa, es farà una marxa virutal i els diners que es recaptin es destinaran a la campanya #JoEmCorono.

Cartell de la marxa virtual
Cartell de la marxa virtual

Darreres Notícies

Aquest diumenge, 26 d’abril, s’havia de disputar la tercera edició de la marxa ciclista Gran Fondo Lloret – Costa Brava. Evidentment, la situació de pandèmia que estem vivint impossibilita poder dur a terme l’esdeveniment. Però l’organització vol aportar el seu granet de sorra a la lluita contra el coronavirus i per això ha decidit impulsar un esdeveniment alternatiu.

servicios profesionales jimenez

Així doncs, aquest diumenge es farà una marxa virtual en la qual el 100% de la recaptació anirà destinada al projecte #JoEmCorono, impulsat pels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà per fer un assaig clínic que pretén frenar la transmissió del virus i poder evitar tornar a viure situacions com les que estem vivint.

Un dels organitzadors, David Plaza, d’Sport Events 360, explica que la intenció és que tothom hi participi fent bicicleta o qualsevol altre tipus d’exercici des de casa. A partir de les deu del matí, a través del canal de directe d’Instagram, es faran una sèrie d’entrevistes a esportistes coneguts que participaran a la prova, com Marcel Zamora, Nani Roma o Laia Sanz, entre altres. Tot i així, es podrà participar a la marxa virtual durant tot el dia.

Imatge promocional de la prova real (Gran Fondo Lloret Costa Brava)

David Plaza insisteix en què la idea és que cadascú hi participi dins de les seves possibilitats. En aquest sentit, remarca que cal evitar sobreesforços que puguin tenir conseqüències en la salut dels participants.

Qui vulgui participar-hi, trobarà el link a l’Instagram de la Gran Fondo @granfondolloretcostabrava. El preu de les inscripcions va dels 5 als 50 euros i es destinarà íntegrament a la campanya #JoEmCorono.

Pel que fa a la Gran Fondo, que com hem dit s’havia de disputar aquest diumenge, s’ha reprogramat per al 18 d’octubre, sempre que la situació de pandèmia ho permeti.

spot_img

El + Vist