15.4 C
Lloret de Mar

La imatge fresca i poc convencional de Lloret, en la campanya de civisme

La iniciativa va a càrrec de l'agència FEAS, amb il·lustracions de Sergio Dosal.

-

Tenir respecte per l’entorn natural com les platges, reciclar els residus i anar a peu enlloc de moure’s en cotxe. Aquests són els missatges de la campanya de civisme que hi ha enguany arreu de Lloret de Mar, la qual continuarà l’any que ve a la destinació.

La iniciativa, a càrrec de l’agència creativa FEAS, posa l’accent en una bona convivència entre residents i turistes. El missatge és que “estimar Lloret i tractar amb respecte l’entorn fa feliç la ciutadania”, segons una de les responsables de l’agència, Anna Alonso.

Presentació de la campanya de civisme, avui al Delamar.
Presentació de la campanya de civisme, avui al Delamar.

Quan va rebre l’encàrrec de fer aquesta campanya de civisme, de part de Lloret, l’agència va anar a buscar un il·lustrador que té un estil que encaixa molt bé amb aquests valors inclusius, tal i com destaca Silvia Pacho, de l’agència FEAS.

L’il·lustrador de la campanya de civisme és Sergio Dosal, amb un estil “molt personal, amb personatges grans, exagerats, molt teatrals i colors vius”.

Les banderoles de la campanya de civisme d'aquest estiu a Lloret de Mar
Les banderoles de la campanya de civisme d’aquest estiu a Lloret de Mar

L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, assenyala que la iniciativa dona un missatge clar: tots els visitants “són benvinguts, sempre des del respecte per Lloret i el seu entorn”.

La campanya de civisme és visible als carrers de Lloret, amb banderoles, pantalles digitals i tòtems informatius.

- Publicitat -