10.1 C
Lloret de Mar

La llevantada torna la sorra a la platja gran

La platja de Lloret ha recuperat el seu estat originari, després del temporal del cap de setmana passat. El regidor de Platges, Ignasi Riera, reconeix que encara seria bo que el mar portés una mica més de sorra a la zona propera a la Riera, però assegura que ara mateix la platja presenta un bon […]

La platja gran torna a tenir l'amplada habitual
La platja gran torna a tenir l'amplada habitual

Darreres Notícies

La platja de Lloret ha recuperat el seu estat originari, després del temporal del cap de setmana passat. El regidor de Platges, Ignasi Riera, reconeix que encara seria bo que el mar portés una mica més de sorra a la zona propera a la Riera, però assegura que ara mateix la platja presenta un bon estat.

Tot i així, el regidor és prudent i recorda que de temporals poden haver-n’hi fins al juny. En aquest sentit, creu que encara és aviat per assegurar que la platja tindrà un bon estat de cara a la Setmana Santa o a l’estiu.

Com cada any, si al mes de juny l’estat de la platja no és bo, l’Ajuntament invertirà per moure la sorra amb la maquinària adequada perquè quedi enllestida de cara a l’estiu.

D’altra banda, Ignasi Riera ha anunciat que ja s’estan col·locant les guinguetes de venda de gelats i de tiquets de barco i els bars de la platja, que obriran d’aquí pocs dies.

spot_img

El + Vist